Super trots en blij, er komt nog een klein wonder bij!

Hallo allemaal!

Meteen zal ik maar met de deur in huis vallen, wij worden nog een keer papa en mama! Wout word grote broer, nog zo’n klein wonder! En wat zijn we blij om dit mooie nieuws met jullie te mogen delen.

Hoe we er achter kwamen ga ik jullie vandaag vertellen. Het is namelijk zo dat we het totaal niet verwacht hadden. Ofja, ik was gestopt met de pil, maar omdat we bij Wout een ruime tijd verder waren voordat we eindelijk zwanger waren, ben ik nu voor de verandering gewoon meteen aangeteld. Super fijn natuurlijk, maar daardoor niet verwacht haha. En nee, ik zeg nu niet dat het ongepland was want dat was het zeker niet maar wel sneller als gedacht dus.

De eerste 2 weken merkte ik eigenlijk helemaal niks. Daarna werd ik wat misselijk maar ik dacht dat dat aan de spanningen van het verhuizen lag. Dit zat er natuurlijk ook allemaal aan te komen en nam de nodige stress met mij mee. Ik dacht dan ook nog niet aan een eventuele zwangerschap, laat staan dat het in mijn hoofd op kwam om een test te doen. Totdat… ik zelfs s’nachts wakker werd van de misselijkheid en moest rennen naar de wc. Gelukkig bleef het bij voor verschijnselen en hoefde ik niet écht over te geven. Uiteindelijk weer terug in bed en nog steeds niet echt zoiets van, laat ik gaan testen.

De dagen die daarna verstreken was ik steeds misselijk en begon er wel een belletje te rinkelen. Sander vond het niet nodig om een zwangerschapstest in huis te halen, dus ik luisterde maar braaf om teleurstelling te voorkomen. En toen ging ik boven vast wat kasten opruimen en kwam ik nog een zwangerschapstest tegen. Ik hoef jullie nu natuurlijk niet te gaan vertellen dat ik het niet meer kon laten en ik deze test dus toch gedaan heb.

Ja! Ik zag daar een héél licht streepje, zo licht dat het me liet twijfelen of dit überhaupt wel iets was en kon zijn. Even wat googelen en ook daar stonden meerdere test op met dezelfde streep en die mensen bleken kei zwanger..

Nog steeds twijfelde ik enorm en reed ik naar de kruitvat voor een clearblue test. Deze vol spanning gedaan en die gaf negatief. Hallo nog meer onzekerheid en twijfels. Maar goed, ik ging verder onder t mom dat ik toch niet zwanger was en het me toch écht verbeeld had dat streepje.

De misselijkheid bleef waardoor mijn onzekere gevoel ook. Ik moest die week bij de action zijn en nam daar toch wat goedkope zwangerschapstesten mee voor het geval dat. Ik had een clearblue test gekocht met 2 stuks inhoud maar vond het zonde die dure te gebruiken voor het geval het dus toch niet zo was.. Zou ik dan toch écht te vroeg getest hebben? Ik wachtte tot de week waar op ik ongesteld zou moeten worden en testte in alle vroegte met een action test. Weer kreeg ik 2 streepjes, wat in zou moeten houden dat ik zwanger was.. Ergens heel blij, maar nog steeds niet overtuigd door die rot clearblue die negatief aangaf.

s’avonds testte ik alsnog met de clearblue. Eindelijk gaf deze ook zwanger aan, ik was dus toch te vroeg geweest met testen. Helemaal door het dolle maar ook verbaasd dat de goedkope testen mijn zwangerschap wél vast konden leggen voordat de clearblue dit kon. Maargoed dat maakt voor nu niks meer uit want Wout word grote broer! Helemaal trots en blij gaan wij nu genieten van onze tweede zwangerschap.

Ik zal jullie in de toekomst mee gaan nemen in zwangerschapsupdates waarin jullie bij kunnen houden hoe het met mij gaat, en wat er die maanden anders is en hoe ik me voel.

Tot de volgende keer!

20180331_0032122053159037.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.