Hey sis #11 Strijd tegen de kilo’s..

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey Sis

Deze week hebben we hier onze hersenen flink laten kraken over wat we zouden gaan doen met het kinderfeest van Fay. Ik schreef hier ook een blog over die afgelopen week online is gekomen –> Kinderfeest. Wij zijn het er over eens geworden dat we het feestje niet thuis gaan vieren maar alles op locatie. Vanuit school halen we de meiden allemaal op en rijden dan gelijk door naar ‘de blije Dries’ in Wijchen. Hier komt binnenkort een ‘kidsplace’ artikel van online. Dit alles hebben we zaterdag pas geboekt, dus vrij laat maar dat was ook om te kijken of het weer het toe liet om een middag buiten te vertoeven. Tot dusver ziet het er allemaal prima en droog uit, fingers crossed!!

Zondag was het vaderdag en hadden we niet veel spannende dingen op de planning. De kids waren al vroeg wakker 6.30 uur en we hebben toen papa maar meteen verrast met alle knutsels en het cadeautje. Ook hiervan kwam al een artikel online –> Papa is the best. Daarna vertrok papa om een rondje te gaan mountainbiken. Rond 4uur zijn we bij Opa tractor en Mirian gaan barbecueën en gezellig dat we jullie daar nog even met ons kleine neefje troffen.

Verder hadden wij deze week weinig op de planning staan. Ik heb deze week zelfs 2x een avond kunnen sporten. Dat was echt zo vet lekker dat ik hoop dat dat vaker gaat lukken. Zou zo graag nog een kilo of 5 lichter willen zijn maar vooral door meer sport en niet door heel anders te eten. Maar goed we gaan zien of dat dat haalbaar gaat zijn. Ben allang blij dat ik 12 kilo lichter weeg dan voor mijn zwangerschap.

Vandaag wanneer dit online komt gaan wij een gezellig meiden dagje beleven en daar horen jullie volgende week alle ins en outs van. Fijne week gewenst.

Liefs Kim

(Insta; @expeditie_mama)

Hey sis!

Ooh wat leuk dat jullie het kinderfeestje van Fay op locatie gaan doen! Wat zal ze genieten met haar vriendinnetjes.

Zaterdag hebben wij sinds lange tijd weer eens met Mieke, Elfie en de mannen afgesproken. Dit wouden we al langer maar kwam er iedere keer niet van. Meteen maar besloten dit écht vaker te moeten gaan doen.. Altijd weer fijn als ik mijn liefste dinnies weer zie!

Verder hadden wij hier een drukke planning met vaderdag! We begonnen de dag eerst rustig met kadootjes in bed voor papa. Na hem goed verwend te hebben hadden we verjaardag van mama (oma). Hier bleven we best even omdat Jax er ook was en de mannen heerlijk samen speelde! Vervolgens ging Wout even slapen om daarna naar Vinkel te rijden naar opa en oma. In Vinkel was het kermis dus hebben we daar even met zijn alle een rondje gedaan. Wout heeft eendjes gevangen en een paar rondjes draaimolen gedaan! Viel aardig in de smaak! We aten nog met zijn alle frietjes en reden toen richting Mill naar opa traktor waar jullie ook nog waren! Hier nog even gekletst en toen onze kleine man helemaal uitgeteld in bedje gelegd! Mag ook wel na al dat spelen en die drukke planning!

Ik ben benieuwd naar je verhaal over het kinderfeestje van Fay! Heel veel plezier vandaag met al die lieve meiden, ik mag lekker knuffelen en spelen met mijn allerkleinste vriendinnetje Vie♡

Tot vanmiddag sis!

Liefs Kelly

(Insta; Kellyjanssenn_)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.