Fotoboek 2 van 3 af!

Hallo allemaal!

Laatst schreef ik een blog over het leed dat fotoboeken bijhouden heet. Daarin gaf ik jullie tips over hoe je het aan kon pakken om een fotoboek te maken. Maar ook gaf ik daarin aan dat ik zelf nog 0 fotoboeken had. Nu de verhuizing eenmaal achter de rug is en alles weer mooi op de rit zit vond ik het hoog tijd om er toch echt een begin aan te maken.

Zo gezegd zo gedaan. Ik ben op een avond na het werk achter de computer gekropen en ben eens gaan oriënteren naar wat site’s waar ik fotoboeken kon bestellen. Mijn vriendinnen vroeg ik waar hun dit altijd deden en op basis van deze 2 samen kwam ik uit bij Albelli ( dit bericht is NIET gesponsord). Hier kon ik mooie boeken maken en ook nog eens met korting ook!

Ik zocht uit hoe het precies in zijn werk ging op de site en na de oriëntatie ging ik hiermee aan de slag. Het programma waarmee Albelli werkt is super handig en spreekt écht voor zich. In een paar uur tijd had ik 2 mooie fotoboeken klaar.

Nu denk je misschien, het werkt makkelijk maar je doet er een paar uur over? Ja dit klopt maar dit lag niet aan Albelli. Het probleem zat hem in het uitzoeken van de foto’s. Ik heb over het algemeen alles in kopjes staan en de maanden etc bij elkaar. Maar de foto’s waar ik nu boeken van ging maken waren van het kraamfeest en zijn eerste verjaardag. Deze staan uiteraard in 1 kopje, maar wel door elkaar. Dit vergde dus wat uitzoek tijd. Heb je alles uitgezocht klaar staan ben je in een mum van tijd klaar!

De levering ging ook erg snel. Omdat ik op vrijdagavond bestelde zat er natuurlijk het weekend tussen. En aangezien de postbodes op maandag niet bezorgen, ontving ik dinsdag netjes mijn fotoboeken in de brievenbus. Goed en veilig verpakt zodat er niks mee kan gebeuren.

Ik ben écht heel erg blij met mijn boeken en wil er nu nog 1 van Wout zijn eerste jaar in maanden gaan maken. Hiervoor zal ik ook even moeten gaan zitten om de leukste eruit te pikken!

Hebben jullie ook fotoboeken gemaakt of slaan jullie alles gewoon op de computer op?

20180331_0032122053159037.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.