Hey sis #10 Drukke week Drukke week, relax weekend!

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey sis!

Afgelopen week was een beetje anders als anders. Normaal werk ik 3 dagen en heb ik een vaste planning op mijn vrije dagen. Deze week werkte ik 4 dagen dus liep mijn planning een beetje in de soep.. Zo vergat ik mijn brood op te halen bij de bakker, had ik geen tijd voor de boodschappen woensdag dus deed ik op de fiets tussendoor de hoognodige dingen. Zaterdag was ik vrij maar moest ik nog even op en neer naar Vinkel voor onze combi – oven waarvan de magnetron het niet doet.. Daarna kon het genieten van het weekend beginnen!

We hebben dinsdag ons zwembad binnen gekregen dus uiteraard word die meteen opgebouwd. Slang erin en vullen maar. We hebben dit over 2 dagen en 3 delen verdeeld zodat het water tussendoor alvast wat op kon warmen. De hele week geen tijd gehad om te zwemmen tot het weekend.

Zaterdag ging ik nadat ik de oven had weggebracht gezellig met Wout bij oma Vinkel eten. Daarna ben ik met Wout naar Wilbertoord gefietst waar ik nog even bij een vriendin langs ging en vervolgens naar t damestoernooi ging kijken. S’avonds zijn we gaan stappen bij het damestoernooi en zondag hebben we een lekker gezinsdagje ingepland.

We zwommen de hele dag, kregen toen jullie gezellig met de kids op bezoek met een smakelijke bbq er nog achteraan! Wat heb je toch lieve meiden en o, o, wat is Fay toch een waterratje. Ze wou maar al te graag met tante Kelly zwemmen. Heel slim beloofde ik na het eten nog verder te zwemmen, alleen begon toen mijn verbranding op te spelen en had ik het lekker koud.. Maargoed, beloofd is beloofd dus wij doken nog even samen in het grote bad. Ze stond zo lief op de trap te zeggen, Kom je tante? Kom je? Dan kan tante Kelly toch zéker geen nee meer zeggen?! Ja, iedere keer denk ik weer wat heb ik toch lieve nichtjes!

Wij vonden het écht heel erg gezellig dat jullie er waren! Moeten we vaker zo doen met zijn alle, vinden de kids ook erg leuk! En nu? Nu ga ik lekker met mijn benen omhoog de bank op, gesloopt van een héérlijk weekend. Als dit artikel online komt maandag heb ik een drukke poetsdag.. Want na een weekend niet veel gedaan te hebben stapelt de was en de rommel wel op haha!

liefs xxx

( Insta; Kellyjanssenn_)

Hey sis,

Door jou andere planning op het werk, kon ik deze week een gezellig dagje genieten van onze kleine vriend Wout. Wat een heerlijk mannetje is het toch en Fay helpt maar wat graag met moederen over al die kleine kids. Zo leuk om te zien hoe het allemaal met elkaar
omgaat. Natuurlijk had tante Kim nog even een stoer kapsel bij de kleine man geknipt en kon hij met een fris koppie weer opgehaald worden.

Ik had verder niet veel op de planning deze week want ik had namelijk eens (bewust) gekozen voor een relaxte donderdag. Ik had maandag en woensdag alle poets en was weggewerkt waardoor er niet veel meer hoefde te gebeuren. Ik ben dan ook gezellig met de dames
het zwembadje ingedoken.

Na de vrijdag en zaterdag weer gewerkt te hebben, volgde voor ons ook een dagje zonder plannen. In de ochtend toen Sander fietsen was ben ik met de meiden naar de supermarkt gefietst en ter plekke bedacht ik om ‘s avonds te barbecueën en op de terugweg bedacht
ik me dat ik het wel even op de thuis app kon gooien voor wie nog meer zin had.

Wat fijn dat jullie aanboden dat de meiden bij jullie mochten komen zwemmen, Fay was helemaal door het dolle want nou kon ze in het grote zwembad. Ze is inderdaad een echte waterrat, Jez ook wel maar die vind het nogal snel te koud

Tja en wie wat belooft…… Haha. Maar niet te min hebben wij samen ook aardig lang in het zwembad gehangen.
Ik vind het ook echt heerlijk om met zo’n weer een beetje te verkoelen.

Een beetje later als gepland gingen we weer naar huis en moe maar voldaan gingen de kids ook iets later dan normaliter naar bed.

Liefs Kim

(Insta; Expeditie_mama)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.