Instagram terug naar privé account..

Hallo allemaal!

Laatst zagen jullie op mijn instagram pagina al voorbij komen dat ik terug ben gegaan van een bedrijfsaccount naar een privé account. Waarom ga ik jullie hier vandaag uitleggen..

De laatste tijd werd ik wel vaker gevolgd door ‘vreemde’ mensen. En ik vond dit tot op heden eigenlijk ook nooit een probleem. Totdat er 1 persoon mij ging volgen waarbij ik zelf al niet echt een prettig gevoel had.. Maargoed, dat kan ooit. Toch?

Toen zag ik tot mijn verbazing bij iemand anders in mijn verhaal precies dezelfde man voorbij komen en die ging haar priveberichten sturen. Van het ene op het andere moment voelde ik een rilling en draaide mijn maag om. NEE, dit is niet wat ik wil. Wie weet wat hij met onze foto’s doet en vooral van Wout. Dat gevoel beangstigde me. En deed me doen besluiten mijn account per direct weer op privé te zetten. Ik heb die man overigens ook per direct geblokkeerd.

Dit wil uiteraard niet zeggen dat mensen mij niet meer mogen volgen, maar wel dat ik er nu voor mezelf veel meer overzicht in heb – wie – mij kan volgen en het daardoor meer in de hand kan houden.

Hebben jullie dit ook ooit meegemaakt? Wat deden jullie hieraan?

2 Comments

  1. Als ik een beetje een onguur type tref Blokkeer ik ze gelijk. En van die like promotie dingen ook. Hupsakee weg ermee. Echt gekke dingen heb ik nog niet mee gemaakt, alleen een meisje wat altijd overal commentaar op heeft en altijd negatief is. Maar dat is niet per se storend

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.