Hey sis #9 party struggles en sale verslaving..

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey Sis,

Wat hadden we weer een prachtige week. De meiden genoten volop van de zomerse temperaturen en er is dan ook het nodige gebruik gemaakt van het zwembadje wat inmiddels opgezet is.

Fay kreeg deze week weer een uitnodiging van een kinderfeest en toen besloten wij dat het ook eens tijd werd om het een en ander voor te bereiden voor haar kinderfeest. Ze is 1 augustus jarig en dat is altijd een beetje een ongelukkige tijd voor feestjes, midden in de schoolvakantie. Veel van haar klasgenootjes zijn ergens in die 6 weken weg en een feestje met maar de helft van je vriendinnetjes is natuurlijk niet zo leuk. Zo besloten wij om haar kinderfeest dit jaar een beetje eerder te gaan vieren zodat het nog voor de schoolvakantie valt waardoor waarschijnlijk de meeste wel kunnen komen. Inmiddels is de datum vast gezet en toen begon het volgende dilemma. Wat en waar gaan we het vieren? Hier zijn we nog niet helemaal over uit en dat ligt ook mede een beetje aan hoe het weer die dag zal zijn.
Ik weet dat jij nog helemaal niet in deze fase zit met Wout maar als je toevallig nog leuke tips hebt of iets weet om te doen of naar toe te gaan hoor ik dat natuurlijk graag.

Deze week ging ik voor het eerst op de fiets met Vie, ze vond het helemaal leuk. We starten met een paar minuutjes per keer, even Fay op school halen enz. Zaterdag fietste we een rondje om de kuilen, het was prachtig weer en zonde om al zo vroeg binnen te gaan zitten. Vie zat ook voor het eerst in het zwembadje, zo leuk al die eerste keertjes die we tegemoet gaan. Bijzonder om te zien hoe ook zij zich zo snel ontwikkeld en alweer groot word.

Verder heb ik me deze week nog een beetje laten gaan in de sale. Ik kocht voor Fay 2 jurkjes en paar slippers en een shirt. Voor Jez een broekje, 2 shirts en een paar slippers en Vie kreeg een jurkje, zwembroekje en voor op de fiets een hoedje en zonnebrilletje.

Wat was dit een fijne week. Voor komende week zien de temperaturen er tot nu toe ook weer zomers uit, dus hopelijk kunnen we weer volop genieten.

Liefs Kim

(insta; @expeditie_mama)

Hey sis!

Oh wat gaat de tijd dan toch alweer vlug.. het kinderfeestje van Fay alweer voor haar zesde verjaardag! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er inderdaad nog helemaal niet in thuis ben, maar jou kennende vind je vast wel iets leuks voor jullie grote meid.

Wij hebben ook heerlijk genoten van het weertje dit weekend. We hebben gezellig met zijn drieën gefietst en kwamen bij Rudy en Jaimy uit. Tussen de middag lekker broodjes gegeten daar. Nadat we gegeten hadden zijn we nog even bij opa tractor gaan kijken bij de trekkertrek. Deed opa alleen niet mee! Dus even gebleven maar voor de kids was er niet veel te doen. Viel ontzettend tegen.

We zijn met zijn alle naar ons toe gegaan waar de boys lekker hebben zitten ravotten in de tuin. Savonds aten we samen chinees en hebben we nog leuk gekletst. Heerlijke dag als je het mij vraagt!

Eindelijk wouden we zondag gaan zitten om de bruiloft te plannen en te bespreken. Dit gaan we nu vanavond maar doen haha.

Hopelijk krijgen we deze week weer zo’n mooie tropische temperaturen als afgelopen week. Ook al moet ik veel werken, het is voor de kids heerlijk spelen in de tuin!

Tot volgende week!

Liefs xx

(Insta; Kellyjanssenn_)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.