Wij zijn verhuisd, hoe gaat het nu?

Hallo allemaal,

2 weken geleden alweer zijn wij verhuisd naar ons tijdelijke huisje in verband met de verkoop van ons huis. Waar ik er voorheen héél erg tegenop zag om hier te gaan wonen, valt het echt 100% mee. Sterker nog, ik geniet hier volop.

We hebben het huisje helemaal eigen gemaakt door het een en ander op te knappen. Doordat we dit gedaan hebben, voelde het huisje bij dag 1 eigenlijk al meteen als ons huisje.. Die hadden we alvast binnen. Verder had ik ook nog best wel schrik voor Wout zijn reactie op de verhuizing. Maar die schrik is helemaal voor niets geweest.. Na de eerste paar nachtjes een paar keer wakker geweest te zijn, sliep hij daarna gewoon weer door zoals gewoonlijk. En ergens begrijp ik ook wel dat hij steeds wakker werd. Van een hele rustige wijk naar een drukke straat is toch wel even wennen, ook voor ons. Maar al met al heeft hij dit super goed opgepakt en mogen we echt niet klagen.

En dan de rust jongens, de rust die dit huisje me nu geeft. We hebben een flinke tuin hier waardoor we eigenlijk alleen maar buiten leven momenteel. En echt, die buitenlucht doet me goed. Zo goed zelfs, dat ik bijna niet meer aan social media denk en haast niet meer op mijn telefoon zit overdag. Vandaar ook weinig blogs, ik ben gewoon echt aan het genieten en dat is voor mij het belangrijkste. Begrijp me niet verkeerd, ik vind mijn blog echt heel leuk, maar tijd met ons mannetje en rust vind ik toch wel een tikkeltje belangrijker..

Nou hebben we het ook wel echt steeds getroffen met het weer moet ik toegeven. Continue zon waardoor we ook niet binnen hoefde te leven. Wout vermaakt zich prima buiten met zijn glijbaan, watertafel en speelgoed. En in de tijd dat meneer lekker speelt ben ik bij hem in de tuin bezig of gewoon lekker aan het toekijken hoe hij geniet. ook heel fijn. Het in de tuin werken valt me tot nu toe trouwens ook 100% mee. Ik heb dan ook niet echt groene vingers ofzo en zal t wellicht helemaal niet goed doen, maar het gaat om het idee haha.

Nou ik denk dat ik jullie best wel bij gepraat heb over hoe de situatie hier momenteel is. Heel relax dus. Ik zal jullie nog wat leuke kiekjes die ik hier heb gemaakt laten zien!

Tot de volgende keer!20180331_0032122053159037.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.