Hey sis #8 Vakantiegevoel

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey sis!

Vorige week zaterdag zijn wij verhuisd naar ons nieuwe tijdelijke stulpje. Waar ik voorheen behoorlijke tegenzin had, geniet ik nu volop hier in het huisje. Na een week vol prachtig weer, kan ik zeggen dat ik hier écht een vakantiegevoel heb. Wout speelt lekker de hele dag in de grote tuin terwijl mama trots toekijkt.

We hebben al aardig wat bezoek gehad van mensen die nieuwsgierig waren naar ons huisje. Erg gezellig allemaal!

Vrijdag was officieel de sleuteloverdracht van ons huis. Oftewel, ons huis is niet meer ons huis maar heeft nu de nieuwe eigenaar.

Zaterdag kregen we kennissen op bezoek. We hebben heerlijk met zijn alle gebbq’d en genoten van het fijne weertje buiten. Zondag kwam in de ochtend gezellig Sandra met Driek op bezoek en moest ik daarna gaan werken. Na het werk kwamen Niko, Elfie en Lev nog langs. Heel erg leuk, samen frietjes gegeten en een gezellig potje kaarten gespeeld.

Zoals iedere avond deze week gingen we daarna uitgeteld naar bed. Wat een simpele maar fijne week hebben we gehad. Iedere dag heb ik nog het gevoel dat ik hier op vakantie ben en ieder moment weer terug naar ‘huis’ moet. Ergens heel raar, maar dat vakantie gevoel is wél heel rustgevend..!

Hoe was jullie week?

Liefs xx

(Insta; Kellyjanssenn_)

Hey Sis!

Wat fijn dat jullie de rust terug gevonden hebben, het zal nu nog allemaal wel een beetje wennen zijn. Wout heeft maar geluk met zo’n joekel van een tuin, daar kan hij flink in rond scheuren op zijn auto.. Gelukkig was het afgelopen week heerlijk weer en hebben jullie meteen volle bak kunnen genieten.

Bij ons was het allemaal vrij rustig, de dames hadden meer op hun planning staan dan ons. Fay had deze week maar liefst twee kinderfeestjes. Dinsdag was er de schoolfotograaf, wat maandagavond natuurlijk de nodige kleding dilemma’s met zich meebracht. Uiteindelijk stonden de meiden er geheel in steil op in de kleuren wit, zwart en groen. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Super leuk dat ze vanuit school ook foto’s laten maken met de kinderen die nog thuis zijn. Dus niet alleen de broertjes/zusjes die al op school zitten. Zo heb je meteen weer eens een foto waar alle kids op staan.

Dinsdag had ikzelf ook nog een beetje geluk, het was niet druk op het werk dus ik kon wat uren opnemen. Nu was ik al om half 5 thuis ipv 8uur. Zo onverwachts is altijd fijn. We hebben nog even in de tuin geklust. Nieuw gras gezaaid en wat plantjes gekocht voor aan het tuinhuis. Kijkt het weer een beetje gezellig.

Zaterdag besloten we om Zondags naar ‘de Kuilen’ in Langenboom te gaan zodat de meiden met het hete weer fijn in het water konden spelen. Helaas gooide Piet Paulusma roet in onze plannen en verraste hij ons met flink wat regen en onweer. Ondanks dat mocht het de pret niet drukken en gingen wij als echt ‘die hards’ toch nog even barbecueën bij Bas en Leonie. Hadden wij toch nog een top middag.

Alvast een fijne week gewenst en tot snel.

Liefs Kim

( Insta; expeditie_mama)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.