Hey sis #7 Een beetje feest.

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey Sis!

Oh my god!! Maandag ochtend kom ik Vie haar kamertje op, STAAT mevrouw gewoon in haar bed.. Dikke hartverzakking dat ik kreeg. Smiddags gelijk het bed naar beneden gezet! Zit ik dinsdag op het werk, stuurt Sander een filmpje dat ze zichzelf in de box ook al optrekt. Die dus ook maar meteen omlaag. Niet normaal!! 7 maanden en dan al gaan staan.

Heej en zal ik je eens wat vertellen…….. Ik was deze week (woensdag om precies te zijn) gewoon al 12,5 jaar in dienst bij Topline kappers. ‘S ochtens werd ik op facebook al verrast met een reactie op de pagina van Topline en vlak daarna kreeg ik een telefoontje van mijn bazin om me te feliciteren en met heel veel complimentjes. Ik word altijd een beetje emotioneel als mensen zo positief over me praten. Net na de middag stond de postbode met een verrassing aan de deur en werd er een heerlijke slagroomtaart afgeleverd, het was echt een beetje feest. Het voelt super fijn om zo gewaardeerd te worden. Het is toch wel bijzonder om al zolang in dezelfde salon te werken.

Hoe staat het eigenlijk met jullie verhuizing? Jullie zitten er momenteel midden in toch? Was het niet jullie planning om dit pinksterweekend over te gaan? Hopelijk loopt alles voorspoedig en kunnen jullie snel weer op een lager pitje verder.

Wij hebben gisteren de week weer afgesloten met een heerlijke bbq (yes i know, alweer!!) Het was super gezellig, we zaten met ons ‘spellen cluppie’ bij elkaar. Eens in de paar weken spreken we een datum en plaats af en degene die zin hebben kunnen dan aanschuiven voor een gezellig avondje in het teken van spelletjes. Met natuurlijk de nodige hapjes en drankjes en heel af en toe springen we dus een beetje buiten de boot met nu dus een bbq in de middag. Gelukkig zijn de kids vandaag vrij want het was natuurlijk weer te gezellig om op tijd naar huis te gaan.

Nou sis, ik wip van de week wel even keertje binnen om jullie voorlopige verblijfplaats te komen bewonderen.

Liefs Kim

(insta; @expeditie_mama)

Hey sis,

Wouw die kleine Vie liet jullie dus even goed schrikken! Wat is het toch ook een lieverd en zo leergierig. Toen ze pas bij mij bleef in de ochtend probeerde ze ook al steeds te kruipen! Nou dat duurt bij dat dametje niet lang meer hoor.

Wij hebben dit weekend inderdaad overgehuisd. Alles in 1 dag over en opgeruimd. Heel fijn. Wout heeft vanmiddag al flink gebruik gemaakt van de grote tuin. Na al dat spelen hebben we gezellig gebbq’d, snel in de douche en meneer was meteen knock out! Hopelijk gaat hij hier flink genieten.

Leuk dat jullie vanmiddag nog even aan kwamen wandelen! Wat zijn de dametjes toch ook leuk met onze Wout. Jez doet vooral gewoon haar eigen dingetje en Fay gaat lekker met Wout aan de haal. Heerlijke kids!

Vandaag nog een dagje vrij met het gezin en daar gaan we lekker van genieten. Even kijken wat we gaan doen maar in ieder geval iets met zijn drieën.

Fijne dag nog vandaag!

Xx Kelly

(Insta; Kellyjanssenn_)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.