Zon, zee, strand!

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey sis!

Wat hebben we weer een fijne week achter de rug. Heerlijk genoten van hemelvaartsdag een ‘kindloos’ weekend en moederdag. Nog even dit weekje zónder stress mee pakken voor de verhuizing. Wout en ik gingen namelijk met hemelvaart naar de zee met mama en John! Wat hebben we een leuke dag gehad met mooi weer! Wout heeft ook overduidelijk genoten van die hele grote zandbak. Lekker spelen en ravotten in het zand, gewoon omdat het kan en dan ook nog eens zo’n rust vinden daar. Ik word werkelijk waar heel ontspannen en helemaal zen bij de zee. Ik kom dan als herboren thuis! Had ik nét even nodig voor de verhuizing.

Verder heeft Wout het hele weekend bij opa en oma Maas gelogeerd. Omdat ik vrijdagavond en zaterdag de hele dag moest werken in verband met moederdag. Ik kreeg erg leuke kiekjes van winkelen tot fietstochtjes, en van flink spelen tot knock out in de armen van opa in slaap gevallen tijdens de fles! Hij heeft dus echt een heel leuk weekend gehad! En ik ook gek genoeg. Vrijdag ben ik nog even in Wilbertoord gaan kijken naar waar Sander nou de hele week zo druk mee is. Eerlijk is eerlijk het was erg gezellig en zag er goed uit. Half 2 was ik thuis en dat was dan voor zaterdagochtend een beetje jammer.. maargoed, een dagje gewerkt en savonds verjaardag van een vriendin. Daar vertrok ik om half 1 om nog even in Wilbertoord bij het bierpong toernooi te gaan kijken. Dit was al afgelopen dus heb ik nog even een dansje mee gedaan en ben vervolgens naar huis gegaan en gaan slapen. Helaas start ik moederdag bloedchagerijnig omdat ik helemaal alleen ben. Wout nog logeren (wat even niet anders ging en hij ook zeker niks aan kan doen) en Sander alweer om half 8 weg. Echt super gezellig, niet dus, en ergens, echt waar doet het me echt wel een beetje pijn om me zo eenzaam te voelen op moederdag. Dit hoort een fijne dag te zijn maargoed. Gelukkig kwam Sander rond half 11 even naar huis om samen te zijn en samen te eten. Daarna zijn Wout en ik nog even in Wilbertoord gaan kijken bij het karten.

Hopelijk heb jij een leuke moederdag en kan je genieten van de meiden!

Tot volgende week..

Liefs Kelly

( Insta: Kellyjanssenn_ )

Hey Sis!

Eindelijk zijn de scholen deze week weer begonnen. De dames waren er weer aan toe! Je merkt toch dat ze op een gegeven moment thuis een beetje uitgekeken raken. Het was deze week alleen van korte duur aangezien het donderdag dus hemelvaart was en de kids vanaf toen alweer weekend hadden. Donderdag hebben we een productief dagje gehad. Sander en ik waren beide lekker thuis, Vie was snotje verkouden en sliep veel deze dag en mede daardoor konden wij flink in onze schuur aan de gang. We hebben hem helemaal leeg gehaald en alles uit gesorteerd in het nieuwe tuinhuisje geplaats. Veel weg gegooid en veel weg gegeven. Heerlijk al die zooi eruit! Opgeruimde schuur en een opgeruimd hoofd… We hebben ook nog even de trampoline wat meer laten zakken zodat de kinderen weer goed erop en eraf kunnen. Dus flink aangepakt deze dag. Enige minpuntje deze dag waren al die verleidelijke foto’s van jou heerlijk aan het strand!!! En wij maar ploeteren..

Vrijdag mocht Fay eindelijk diploma zwemmen, iets waar ze al even naar uitgekeken had. Het was een echt feestje in het zwembad en wat was ze trots op haar papiertje. Daarna de dag afgesloten met een overheerlijke pizza.

Zaterdag hadden wij eindelijk in weken weer eens een rustig avondje en daar hebben we dan ook heerlijk van genoten.

Zondag ochtend begon hier gezellig met de meiden op het grote bed, ik werd overspoeld met kusjes, knuffels en prachtige kunstwerkjes. We hadden eigenlijk op de planning om vandaag een dagje naar Irrland te gaan maar gezien het slechte weer was dit niet zo’n heel goed plan. We weken daarom uit naar het golfslagbad in Oss. Samen met Bas, Leonie en de kids zaten wij om 10 uur al in het water. We hebben flink gespetterd tot een uurtje of 2 en toen was het mooi geweest. De kids waren echt helemaal op. Zeer vermoeiend die uurtjes in het zwembad maar zo genoten. Na de patatjes om 5 uur zijn we langzaamaan naar boven gegaan om de dames klaar te maken voor de nacht. Lekker optijd erin, morgen weer een nieuwe schooldag. Ik had een heerlijke moederdag.

Liefs Kim

(insta; @expeditie_mama)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.