Bespaartips op het kopen van kinderkleding!

Jullie herkennen het vast wel, heb je net een super leuk setje gescoord voor je kind, past hij er na een paar weken al niet meer in. Ja, dat is balen, vooral om dat leuke setje, maar ook om de prijs. En aangezien we het geld niet van de rug kunnen plukken leek het me leuk om tips met jullie te delen waarmee je kunt bezuinigen op de aankoop van de kinderkleding.

Tweedehands

Voor niet iedereen weg gelegd, maar kijk eens of je tweedehands wat leuks kunt scoren! Via een kledingbeurs of internet. Ik struin zelf regelmatig facebook af om leuke setjes kleding bij elkaar te krijgen. Wat ik dan probeer is bij 1 iemand een heel pakket in dezelfde maat te krijgen ( dat scheelt weer in de verzendkosten) , maar wel alleen maar kleren die ik ook echt leuk vind. En ik zal je zeggen, dat scheelt ontzettend veel! Zo had ik laatst meer als 50 kleding stukken mét vele merkjes zoals Tumble ‘nd dry, prenatal, z8, hema etc. voor maar € 90.00. Ik vond dat een hele goede deal!

Sale

Shop in de sale. Vaak vind je hier hele leuke items die je voor een prikkie kunt scoren. Items die je zelfs dat seizoen nog kunt aantrekken als je er op tijd bij bent! En wat je nog meer kan doen is een paar maten groter kopen zodat je de artikelen het jaar daarop kunt gebruiken in het desbetreffende seizoen.

Verkoop de gedragen kleding

De kleding die voor jou kind te klein geworden is kun je verkopen. Hiermee haal je weer een bedrag op waarvoor je misschien wel nieuwe kleding kunt aanschaffen. Het zou sonde zijn als je kleding maar onder het stof komt te liggen in de kast.

Koop kleding die bij elkaar past

Ikzelf ben heel erg van setjes kopen, wat mijn valkuil dan ook is. Het is namelijk zo dat er sommige dingen totaal niet bij elkaar passen. Wanneer er dan geknoeid word, heb ik bijvoorbeeld geen passend shirtje bij die broek meer. Hierop zou ik kunnen bezuinigen door meer losse bij elkaar passende basic kledingstukken aan te schaffen wat daardoor altijd matcht. Wanneer je meer basics aanschaft als setjes, hoef je geen tig kledingstukken in de kast te hebben.

Koop een maatje groter

Natuurlijk kun je een broek geen maatje groter kopen, dan zakt hij namelijk van de heupen af of lubbert hij heel erg. Maar shirtjes/jassen bijvoorbeeld kun je heel vaak al een maatje groter dragen. Hierdoor heb je er langer plezier van.

Dit is wat ik aan tips heb voor jullie om goedkoop kleding te scoren. Hoe gaan jullie om met het kopen van kinderkleding?

20180331_0032122053159037.jpg

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.