Hey sis #5 Genieten tot en met!

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey Sis,

Hoe is het? Je bent zeker helemaal gesloopt van jullie laatste verhuisloodjes!? Maar gelukkig komt het einde nu echt in zicht. Hier hebben de meiden hun laatste weekje vakantie gehad en daar hebben we nog even heerlijk gebruik van gemaakt. Onze week begon rustig en op maandag startte we dus relaxt op. Dinsdag was mijn werk dag ‘as usual’ en dat is meteen altijd een lange dag van ochtend tot avond. Woensdag begon onze dag met een bezoekje van Leonie en de kids. Ze hebben heerlijk gespeeld en de mama’s flink bij gebept. Smiddags reed ik naar Uden met de dames voor wat kleine dingetjes en aten we daar ons aller eerste ijsje buiten de deur van dit jaar. Rond 4 uur dropte ik Fay af bij een vriendinnetje voor een heuse filmavond. (tja kleine meisjes worden groot) en ‘s avonds dook ik samen met Leonie de sportschool in met als afsluiter een half uurtje sauna. Na afloop waren we nog steeds niet bij gebuurt.

Donderdag had ik belooft om samen met de meiden een middagje op pad te gaan. We zijn naar Schaijk gereden en hebben daar het Dokus de Das pad gelopen waarover ik van de week een blog schreef, om deze te lezen klik hier. Vrijdag begon voor mij weer met een werkdag, oma Marietje nam de kids vandaag mee naar Schaijk. ‘S avonds hadden we nog een advies gesprek staan en de twee oudste dames mochten bij Opa en Oma blijven logeren. Na een bord vol heerlijke spaghetti a’la moeders keerde we met Vie richting huis.

Zaterdag wederom een werkdag voor mij. Sander begon z’n dagje lekker rustig met alleen Vie thuis. Na het eten werden de meiden weer thuis gebracht. Jahaa en toen was daar dé dag van de week hé, zondag!. Eindelijk gingen we naar de K3 show, hier komt deze week een Dip (day in photo’s) van online. Donderdag waren de jurkjes van de meiden al binnen gekomen en die hebben vanaf toen op hun kamertje gepronkt. Helemaal door het dolle waren ze zondag, ze konden haast niet wachten tot het tijd zou zijn om te gaan. Vie hadden we even bij Leonie en Bas gebracht waar we na de show de dag afsloten met een lekkere bbq.

Wij hadden een topweek. Heerlijk kunnen genieten van het mooie weer en alle leuke dingen die we gedaan hebben. Hopelijk hadden jullie hier en daar nog een gaatje vrij tussen het klussen door om van het mooie weer te genieten?

Liefs Kim
(insta; @expeditie_mama)

Hey sis!

Oh wat een spannende dag voor de meiden! De k3-show is toch ook geweldig! Ben heel benieuwd hoe jullie het gehad hebben! Wij hebben zeker genoten van het mooie weer! Even het klussen op een lager standje gezet. We zijn een heel eind en maandag helpt de moeder van Sander mee terwijl Wout mag spelen bij de opvang. Zo krijgt hij er niet zo veel van mee.

Hier zijn de eerste ijsjes ook al een feit! Wout heeft lekker gespeeld bij opa en oma samen met de meiden! Wat hebben ze toch heerlijk gespeeld! Hier ook lekker genoten van de spaghetti bij mama! Ik heb van de week ook even een glijbaan gekocht. Lekker spelen kunnen de kids nu in de tuin!

Wat fijn dat je even lekker vriendinnentijd met Leonie hebt gehad! Heel belangrijk ook! En Fay, wat gezellig hoor een heuse filmavond met je vriendinnen! Flink genoten dus in de vakantie!

Vandaag hebben wij hier stoepverkoop en vanavond mogen we nog lekker even pannenkoeken gaan eten met opa en oma! Lekker genieten van het mooie weer! Nog even en dan kunnen we als we over gehuisd zijn ook lekker gaan bbq’en. Geniet nog even van t mooie weer!

Liefs Kelly

( Insta; @Kellyjanssenn_ )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.