Verkocht!

Hallo allemaal! Vandaag ga ik jullie even van wat zaken op de hoogte brengen. Voor degene die mij op instagram volgen, weten dat ik al een tijdje aan het klussen ben, maar waarvoor? Juist ja, dat ga ik jullie nu vertellen.

Ruim 2 jaar geleden besloten wij ons fijne huisje te koop te zetten. Voor mij niet perse nodig omdat ik hier prima woon, maar voor Sander begon het toch te kriebelen. Hij wil graag ruimte, een vooral vrijheid. Dus besloten we na goed overleg de sprong te wagen. Hier en daar kregen we kijkers, en steeds weer liep het op niets uit. Wat ik dus niet perse erg vond kan ik wel zeggen. Vooral ook omdat ik vrij emotioneel ben. Ik hecht waarde aan dingen en kan die dan ook moeilijk loslaten. Zo hebben we hier dan ook al vele mooie herinneringen opgebouwd en moet ik die voor mijn gevoel dus ‘achter me laten’. Vergeten doe je ze natuurlijk niet maar toch, het voelt niet altijd even fijn. Dus steeds als het op niks uitliep vond ik het wel prima en kon ik met een gerust hart verder.

En toen. Toen kwam de dag dat er een kijken kwam met wél heel veel interesse in ons huis. Vanuit haar kant kwam er dan ook al vrij snel een bod. Oei, dat zag ik effe niet aankomen. Maar na enige onderhandeling zijn we het uiteindelijk eens geworden over de prijs en kan ik jullie nu vertellen dat ons huis is verkocht. Het koopcontract is getekend. 25 mei is de dag. De dag dat wij definitief afscheid van ons fijne huisje gaan nemen en de dag waarop zij trots de sleutel van haar eigen stulpje in ontvangst mag gaan nemen. Waar ik hele fijne herinneringen achter me ga laten, mag zij hier hele fijn herinneringen gaan maken.

Nu vragen jullie je vast af waar wij gaan wonen en waarom dan dat klussen? Wij gaan tijdelijk in Mill wonen totdat er een huisje op ons pad komt waarvan wij denken daar net zo fijn en rustig te kunnen wonen als dat we dat hier hebben gedaan. Een huisje waar wij met ons mooie gezinnetje door kunnen gaan met fijne herinneringen maken waarop we in de toekomst met een grote lach kunnen terug kijken. We laten het dus even op zijn beloop gaan wat betreft de huizen omdat we nu momenteel niet echt iets kunnen vinden waarvan we zeggen, hier gaan we gelukkig worden. We hebben besloten rustig rond te kijken tot het moment dat er iets komt waar we op kunnen reageren. Maar waarom hebben we dan geklust als het allemaal tijdelijk is? Ik vond het voor mezelf prettig in een huisje te wonen waar ik me goed bij voel. Dat wil dus zeggen wat eigen voelt. Dat lukte voor mij alleen door het een en ander aan te pakken. Boven en onder hebben we alles geschilderd. En zo hebben we er boven en onder ook nieuwe vloeren in gelegd. Verder hebben we er niet veel aan gedaan, maar wel zodanig dat het enigszins goed voelt voor ons.

Ja ik vind het allemaal ontzettend heftig en spannend alleen al over hoe Wout het gaat doen en beleven. Dat is geen geheim en mogen jullie best weten. Maar als we verder willen met een ander mooi huisje, kunnen we het alleen op deze manier doen. We hebben al een paar keer gehad dat we een perfect huis vonden maar niet konden reageren omdat we met ons huis zaten. Dus laten we hopen dat die perfecte huisjes zich snel weer aandienen in de huizenmarkt en wij ons droomhuisje in de armen kunnen sluiten!

Dit was voor nu waar ik jullie van op de hoogte wou brengen. Waar ik wel benieuwd naar ben, ben jij ook ooit verhuist? En hoe voelde jij je daarbij?

20180331_0032122053159037.jpg

11 Comments

 1. Ik (wij, man en 2 pubers:) wonen in een huurhuis, al 12 jaar. Manlief zou ook willen gaan kopen maar in dit huis zijn de kinderen opgegroeid dus ik ben er nog niet aan toe, haha.

  Like

  1. Dat komt vanzelf wel. Je moet er tenslotte beidde een goed gevoel bij hebben toch. En.. met een huurhuis is ook zeker niks mis😉

   Like

 2. Dat is nogal een stap. Ik wens je veel succes! Hopelijk komt er nog een mooi huis op jullie pad. Ik hoop dan wel dat je dit huis waar je nu in zit wilt verlaten 😉

  Like

 3. Oh jeetje! Ik ben zelf heel vaak verhuisd en had er eigenlijk nooit problemen mee, want het was altijd iets beters waar ik naartoe ging. Zeker mis ik ons vorige huis nog wel eens, maar dat gaat dan denk ik meer om de herinneringen die je daar hebt gemaakt. Komt helemaal goed!

  Like

 4. Zelf al heel vaak verhuisd en op zich had ik er geen problemen mee. Ik ben dan ook niet zo honkvast en vond het altijd spannend elders opnieuw te beginnen. Succes ermee! Hopelijk vinden jullie snel je droomstekje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.