Telefoon tag

Tegenwoordig is hij niet meer weg te denken uit ons leven. ( op enkele uitzonderingen na) Juist ja, de mobiele telefoon. Het leek me dan ook leuk om deze telefoon tag in te vullen die ik tegen kwam bij Malou. Hij gaat over wat je aan apps hebt, het hoesje wat erom heen zit, en telefoongesprekken etc. Laten we maar gewoon beginnen.

Welke mobiele telefoon heb je?

Ik heb momenteel de Samsung Galaxy S 6 in gebruik.

9200000040299737_14

Hoe lang heb je deze al?

Uhm, bijna 2 jaar. Ook wel te merken want de accu begint echt slecht te worden.

Hoeveel apps heb je op je telefoon?

Ik heb momenteel 26 apps op mijn telefoon die ik er zelf op gezet heb. De overige extra apps zijn van die standaard dingen. Dus laten we zeggen rond de 30 apps.

Wat vind je zo leuk aan je telefoon?

Alles, erg he! Ik kan ook alles met dat ding. Ik bel ermee, app ermee, houd social media ermee in gaten, en ik blog ermee. Juist ja, ik blog vaak via mijn telefoon omdat de laptop het niet goed doet en ik niet altijd de pc zoek op te starten. ( toevallig schrijf ik deze blog wel op de pc haha)

Wat is je langste telefoongesprek met je telefoon?

Ow dat is een goede. Dat kan toch wel een half uur zijn denk ik zo. En dan wil ik niet overdrijven maar soms heb je gewoon heel veel te bespreken of bij te praten met iemand. Dat herken je wel toch?

Heb je meerdere hoesjes voor je telefoon?

Nee. Ik gebruik maar 1 hoesje en deze heb ik al vanaf het begin. Eigenlijk is hij zwaar aan vervanging toe maargoed. Dat is bijzaak haha.

Welke apps gebruik je het meest?

Instagram by far!, facebook, wordpress, snapseed.

Waar ben je het meest verslaafd aan op je telefoon?

Instagram.

Kun je makkelijk zonder telefoon?

Nee absoluut niet. En dat vind ik écht om te janken eigenlijk. Maar ik ben heel eerlijk gewoon echt verslaafd. Wanneer het ook maar even kan kijk ik er gauw op. Al is het in de pauze tijdens het werk, reclame op tv, of zelfs onder mijn favoriete serie. Ik moet en zal op dat ding kijken. Verschrikkelijk gewoon. Maar hey, je zal maar iets gemist hebben wat wél belangrijk is, bijvoorbeeld een telefoontje over Wout of net wat dan ook, ik word al gek als ik eraan denk dat ik niet bereikbaar was.

Wat is de kleur van je telefoon?

Goud, ik vond dit wel leuk, gewoon een keer helemaal wat anders als zwart of blauw. En ben er nog steeds niet op uitgekeken!

Nou dit was ‘m dan. De telefoontag. Ik ben wel eens benieuwd of jullie ook zo verslaafd zijn aan jullie telefoon? En wat is jullie meest favoriete app? Let me know in de comments!

20180331_0032122053159037.jpg

17 Comments

  1. Wat een super leuke tag..Deze kon ik nog niet. Ze verzinnen ook steeds meer leuke tags. Deze ga ik ook een keer invullen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.