Hey sis #4 gemengde gevoelens

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey sis!

Wat is deze week weer voorbij gevlogen zeg! We hebben weer veel op de planning gehad. Vooral gewerkt, geklust en geschilderd, maar tussendoor ook wel leuke dingen. Zoals vrijdag de verjaardag van Jez! 3 jaar alweer! Wat is ze toch al een dametje, die ontzettend blij is met haar oorbellen en cadeaus. Jammer dat ik moest werken en maar heel even kon komen. Maar toch zal ze wel een hele leuke dag gehad hebben!

Verder was ik deze week vooral best wel uit mijn doen. Dit omdat ik momenteel gewoon zoveel aan mijn hoofd heb, en het voor iedereen goed wil doen maar dit niet altijd gaat. Ik merk dat ik nu ook echt even een stapje terug moet doen om alles op een rij te krijgen, besef te hebben van wat er allemaal om me heen gebeurt, en dit te laten bezinken. Ik vind het namelijk allemaal nogal een ding dat verhuizen. Het komt ineens zo dichtbij.. 25 mei is het gewoon echt voor t echie en ben ik ons huis kwijt.. Want ja, zo voelt het. Ik ben mijn fijne vertrouwde huisje kwijt. Wel met de opzet weer een heel mooi vertrouwd huisje terug te kopen maargoed daar heb ik voor nu nog heel veel moeite mee. Hier heb ik zóveel mooie herinneringen opgebouwd.. En ja, die gaan we daar ook zeker maken, maar de bevalling van Wout kan ik nooit meer over doen in een ander huis en dat voelt zo raar. Hij is hier geboren en weet niet beter. Ik hoop vooral ook dat hij niet teveel van de verhuizing mee krijgt. Maar dat zal wel niet.

Oke genoeg gezwijmeld. Ook al is dat soms ook hoe gevoelens in elkaar kunnen zitten. Hoe was jullie week?

Liefs Kelly

(Insta: Kellyjanssenn_)

Hey sis!

Jullie hebben inderdaad flink lopen klussen, toen ik laatst het wiegje even af kwam gooien heb ik natuurlijk meteen even gespiekt. Het ziet er zo verfrissend uit dat zwart met wit. Ben heel benieuwd als het dadelijk klaar is. Nog 3 weekjes en dan is het zover, komt er eindelijk weer wat rust bij jullie en kunnen jullie op je gemakje op zoek naar jullie volgende droom huis. Ach en dit huis word samen met de geboorte van Wout een fijne herinnering.

Deze week is de voorjaarsvakantie hier begonnen en had ik zelf ook een dag extra vrij, waardoor ik er dus maar 2 deze week hoefde te werken. Heerlijk om extra van mijn meiden te mogen genieten, helaas zat het weer niet echt mee en werd het vooral binnenpret. Kleien, puzzelen, tekenen, strijkkralen etc. Vermaken doen ze zich gelukkig toch wel.

Met koningsdag was onze Jez weer jarig en hebben we dat natuurlijk uitgebreid gevierd met heel de familie. Super leuk dat jullie de moeite namen om voor je werk nog even langs te komen. Ons meisje was zo blij met al haar spulletjes en wat was ze donderdag stoer toen ze haar oorbellen ging laten zetten met tante Jaimy. Paar traantjes maar ‘wie mooi wil zijn moet pijn lijden’ (och germ). ’S Avonds naar haar feestje zijn we nog met ons gezinnetje bij d’n Tol in Velp geweest. Lekker pannenkoekje eten en als laatste een kinderijsje met vuurwerk. Een echte jarige job en dat straalde ze ook van top tot teen uit.

Helaas werd ze tegen de nacht ziek en spuugde ze heel haar bed onder. Met als gevolg dat papa haar even door het bad heen sopte en mama alles snel moest schoonmaken. Alle dames wakker en voordat we goed en wel weer in bed lagen was het kwart voor 1. Voor mij was het een latertje aangezien ik zaterdag om half 9 weer paraat in de salon moest staan. Zaterdag avond werden Sander en ik getrakteerd op een etentje en aten we heerlijk sushi bij Miru in Oss. Heerlijk genoten van een mega gezellige avond. De rest van het weekend waren Jez Vie en mama allemaal niet echt fit. Buikpijn, geen honger en bankhangerig. Gelukkig hadden we de zondag voor onszelf en werd dit een Lazy Sunday! En dat hadden we echt even nodig om bij te tanken.

Tot volgende week.

Liefs Kim

(insta: @expeditie_mama)

6 Comments

  1. Wat leuk dat jullie dit zo doen. Verhuizen uit het huis waar je kind is geboren, begrijp ik goed. Had ik ook. Maar in je nieuwe huis komen ook weer bijzondere dingen. Succes met verhuizen.

    Like

  2. Wat een leuke opzet van je blog zeg! En spannend! Snap je gevoel zo, zou echt moeite hebben om je vertrouwde plekje te moeten verlaten. Toch heel veel geluk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.