Hey sis #3 Druk, druk, druk.

Zussen Kim (31) en Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey Sis,

Hebben jullie ook zo’n ontzettend drukke week gehad? Hier wist ik af en toe niet hoe ik het moest regelen om alles voor de kindjes lekker te laten lopen. Gelukkig vonden we tussendoor wel wat gaatjes om van het onwijs mooie weer te genieten. Wat was het ineens warm hé! Hier in onze tuin gingen we in de zon tegen de 30 graden, de meiden vonden het geweldig en hebben natuurlijk flink met water lopen kliederen.

Zoals ik al zei hadden we deze week best wat op de planning. Ik ben met onze Vie terug geweest naar de kinderarts ivm met die verdikking die over haar hoofdje loopt, gelukkig was dit allemaal goed en hoeven we hiervoor niet meer terug te komen. Ook hebben we deze week weer de apk keuring van Fay en Vie gehad op het consultatie bureau. Fay is 123.5 cm en 21 kilo en is geslaagd voor de hoor en kijk test. Haar grove en fijne motoriek werden getest en ook dit was allemaal prima in orde. Vie is 63 cm en 6.4 kilo. Met deze centimeters op 6 maanden leeftijd is ze de kleinste hier van de meisjes. Ik vind het altijd leuk om dan even de boekjes van alle drie langs elkaar te leggen en te vergelijken. Fay was toen 69cm en Jez 67cm. Dat scheelt dus best wel wat in lengtes.

Jez mocht donderdag haar 3de verjaardag vieren op de peuterspeelzaal. Wat genoot ze hier van en wat word ze toch al snel groot. Ze vind het zo moeilijk om te wachten op haar verjaardag volgende week, wat heeft ze er zin in. Het besef is natuurlijk nog lastig voor een tweejarige om te snappen dat als je je verjaardag ergens mag vieren, dat niet meteen ook je officiële verjaardag is. Maar goed voor nu nog een paar nachtjes slapen en dan is dat kleine meisje helemaal in haar nopjes. Fay had een kinderfeestje en gingen met z’n allen slimy maken. Ken je dat nog van vroeger, helemaal geweldig vonden we dat. Jez vond dat natuurlijk ook wel interessant en samen hebben ze hier wat af zitten kneden.

En dan zaterdag! Wat hebben de dames zich een rondte gesprongen bij Jumpsquare Veghel. Zelfs Wout vond het helemaal fantastisch al die trampolines en spring kussens. Hebben onze neefjes toch maar mooi voor elkaar, echt een fantastische ruimte. Fay zei dat ze hier haar kinderfeest wilde vieren. Lijkt me ook erg leuk om als uitje te doen met een paar kids.

Nou vandaag nog even genieten van de laatste dag mooi weer deze week, met vanmiddag een heerlijke highwine van mijn vriendinnetje Maaike. Ze neemt me nog mee voor mijn verjaardag. Heb er zin in!

Hoe was jullie week?

Liefs Kim

(insta: @expeditie_mama)

Hey sis!

Wij hebben een hele fijne week gehad dankzij het mooie weer! Wij hebben heerlijk gefietst en buiten gespeeld. Wout vind t allemaal wel prima dat zonnetje! Verder was het bij ons gewoon lekker zoals gewoon.

Ik hoorde van Fay al dat ze nog maar 1 keer hoeft te zwemmen en dat is om haar diploma te halen.. Knap hoor! En van Jez kwamen er al hele verhalen van de opvang langs over haar verjaardag. Ze showde mij haar muts die ik uiteraard eventjes moest passen. Wetend dat die dikke kop van mij daar helemaal niet in past haha!
Ze heeft in ieder geval wel ontzettend genoten van haar verjaardag daar.

Verder was Sander gisteren naar Amsterdam voor Holland zingt Hazes en had ik dus het rijk alleen met Wout. We gingen ook naar Veghel waar Wout super genoten heeft. Wat had hij toch een plezier! Daarna hebben we nog frietjes gegeten bij Jaimy en Rudy en zijn we daar in de jacuzzi geweest met Arjan en Jolein erbij ! Ik was om half 3 thuis maar het was heel gezellig.
Verder ben ik vanmorgen al flink op pad geweest met Wout. We hebben samen met Sandra en Driek een uur gewandeld, zijn in de speeltuin geweest en daarna hebben ze thuis nog gespeeld. Nu mag hij zo lekker gaan slapen en mama in het zonnetje met de benen omhoog om straks het weekend af te sluiten met een bbq met vrienden.

Veel plezier vanmiddag bij de highwine met Maaike!

Liefs Kelly

(insta: @kellyjanssenn_)

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.