Wout zijn eerste verjaardag!

Hallo allemaal,

Als je aan mij nu vraagt wat ik aan het doen ben, is er maar 1 woord het juiste. NAGENIETEN. Nagenieten van Wout zijn allereerste verjaardagsfeestje. Wat was het leuk, en jongens hij is zó ontzettend verwend!

We kregen van alle kanten uit steeds de vraag wat we graag voor zijn verjaardag zouden willen. Wij kozen er nu voor om voor de Toet Toet auto’s van Vtech te gaan. En sommige kochten op eigen initiatief méga leuke kadootjes! We kregen van alles waaronder een klein picknicktafeltje voor buiten, een water/zand tafel voor buiten, speelgoed voor buiten echt super leuk allemaal.

Wout zelf heeft het ook echt ontzettend goed gedaan. Hij heeft de hele middag lekker met alle kindjes zitten spelen. En nu, momenteel heb ik ook geen kind aan hem, hij is helemaal in to zijn Toet Toet auto’s. De rest hebben we nog even dicht gelaten voor dalijk in de zomer.

Van ons zelf kreeg hij een fietsje. Ik vond hem op de foto’s al erg mooi, maar nu zo in het echt, WAUW. Hij is zó gaaf! Ik zal jullie nog even wat leuke kiekjes van deze dag laten zien.

Wij hebben ontzettend genoten van Wout zijn verjaardag en willen iedereen bedanken voor de lieve felicitaties en kadootjes!

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.