Eens is de eerste keer!

Zussen Kim (31) en  Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

 

Hey sis,

 
Jeetje wat is afgelopen jaar ontzettend snel gegaan! Gisteren werd ons mannetje alweer 1 jaar oud! Wat vonden wij het fijn om dit met jullie allemaal te vieren. En wat was het gezellig om jou 3 meiden van tevoren al bij ons te hebben. Ze hebben het zo goed gedaan alle drie. Ik had lekker broodjes voor ons en de meiden gehaald en ze hebben toch lekker zitten smullen. Echt, wat is het genieten om te zien hoe onze kinderen zo fijn kunnen spelen met elkaar. Fay is een echt moedertje over alle andere kindjes.

 
Weet je wat ik me nu eigenlijk afvraag? Jij hebt hier vast en zeker het antwoord wel op.. Ik verwachtte ergens al wel dat de eerste verjaardag ontzettend speciaal zou zijn en nou dat was hij hoor, maar blijft nou iedere verjaardag zo speciaal? En is de eerste verjaardag alleen bij de eerste zo’n bijzonder iets of word het dan steeds meer ‘normaal’?

 
Ik vond het best wel een dingetje hoor, om zo te gaan staan versieren met het idee dat er alweer 1 heel jaar voorbij is. Een jaar geleden was ik dus net bevallen en lag ik met een klein wondertje op mijn buik.. Ik kan er maar niet over uit! Wat ik wel ontzettend knap vond van onze kleine vriend, is dat hij het gewoon de hele middag vol heeft gehouden. Om half 7 viel hij echt bijna om van de slaap en heb ik hem in bedje gelegd. Nou geen kind meer aan gehad. Dat hij maar goed slaapt, want hij heeft zoveel kado’s gekregen om mee te spelen vandaag! Wij zijn deze zondag wel even zoet met het in elkaar zetten van Toet Toet Auto’s. Geen probleem ook, want hij geeft een regenachtige dag aan! Nou wij gaan lekker genieten van onze zondag vandaag!

 

Liefs Kelly

( insta: @Kellyjanssenn_)

Hey Sis,

 
Het jaar is inderdaad weer om gevlogen, ze zeggen niet voor niks bij de geboorte ‘geniet er maar van want ze zijn zo groot’! En nu voor jou ook het levende bewijs hiervan. Wat hadden jullie het prachtig aangekleed voor jullie kleine/grote ventje. Fantastisch al die gekleurde ballonnen, het was alleen al een feestje om binnen te komen. Super fijn trouwens dat de meiden al wat eerder terecht konden. Ik vond het niet fijn om jullie op deze drukke dag voor oppas te vragen maar jullie waren ons laatste ‘red middel’. Wel heel raar om van een crematie naar een kinderfeestje te gaan, moest echt even de emotie nog laten zakken. Dat kleine pret bekkie van Wout deed overigens wonderen.

 
Het antwoord op jou vraag is héél makkelijk. Ik geniet nog van elke verjaardag die hier voor de kindjes gevierd word. Elk jaar probeer ik bij alle dames er weer iets moois van te maken. Leuk versieren, nieuwe kleertjes, lekkere taartjes en uiteraard het belangrijkste van de dag hét kado. Het is zo fijn om je kindjes op hun dag te zien stralen, heerlijk is dat en dat blijft zo!

 
Tja en zo is er dus weer een jaar omgevlogen, ik kan me nog zo goed herinneren dat je in je kraambed lag met dat kleine hummeltje op je borst. Wat was je intens gelukkig en meteen al een echte moeder. Het is heel fijn om jullie kleintje van zo dichtbij op te zien groeien naar een echt minimensje. Dit jaar zal voor jullie weer een jaar worden met veel eerste keertjes, eerste stapjes, eerste verhuizing en zo zullen er nog vele volgen in de komende jaren. Geniet van jullie zondag en vooral van Woutje die zich op al z’n gekregen speelgoed mag storten.

 
Liefs Kim

(Insta: @expeditie_mama)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.