Éen ei is geen ei.

Grote zus Kim (31) en kleine zus Kelly (24) schelen 6 jaar in leeftijd, desondanks hebben ze enorm veel gemeen. Kim getrouwd met Sander en moeder van 3 meiden Fay (aug ’12), Jez (apr ’15) en Vie (okt ’17) wonen in het Brabantse Mill samen met hun viervoeter Bronze. Drie dagen per week is ze aan het werk als kapster. In haar vrije tijd schrijft ze op haar blog Expeditie Mama. Om de hoek woont Kelly verloofd met Sander en moeder van Wout (apr ’17). Ze werkt 3 dagen bij Pets place en in haar vrije tijd fotografeert ze en schrijft ze op haar blog Huisjeboompjebaby2017. Iedere week nemen ze je mee voor een kijkje in hun levens.

Hey Sis,

Heb jij ook zo genoten van Pasen? Je weet hoe sceptisch ik ben over zulke familie taferelen. Ik vind het allemaal zo’n gedoe en gesjouw met onze kindjes en vooral ook dat mijn vrije dagen als gezin altijd helemaal vol geboekt zitten met familie bezoekjes ergert me meestal. Maar zal ik je eens wat vertellen; ik heb echt oprecht genoten deze keer. Geweldig hoe onze kids daar samen door de tuinen struinen om eitjes te zoeken en die blije bekkies die ze dan hebben (smelt). Ik denk dat het ligt aan het feit dat ik nu niet meer de enige ben die met kindjes aan komt zetten. Het is zo leuk om een horde kinderen gillend van pret rond te zien rennen en het samenzijn met m’n zussen vind ik sowieso fijn, ik kan uren met jullie door brengen.

Afgelopen donderdag schrok ik trouwens best wel van kleine Wout. Germ die oogjes, zo ontstoken! Hij heeft wel iedere keer pech hé. Dat kleine lichaampje heeft al veel moeten verduren in z’n eerste levensjaar, desondanks is het echt een kleine pretletter. Hoe ziek het manneke ook is, hij lacht (bijna) altijd. Wat deed hij het trouwens weer goed met knippen, heel kereltje al zo met z’n kapseltje.

Zo en dan eindelijk zijn er weer temperaturen waar we vrolijk van worden. De meiden kunnen weer lekker naar buiten en ik zag dat Wout al op zijn ‘bolide’ heeft rond gescheurd. Wat fijn dat we deze week zo heerlijk af kunnen sluiten. Hopelijk is dit de start naar een fantastische zomer.

Liefs Kim

(Insta: @expeditie_mama)

fay jez vie

Hey sis,

Of ik genoten heb met Pasen? Jazeker, en vooral omdat Pasen dit jaar toch wel een bijzonder tintje had. Vorig jaar lag ik namelijk in het kraambed met een pasgeboren baby in mijn armen. Dat was echt de allermooiste Pasen ever! Dit jaar vond ik overigens ook wel écht oprecht heel erg leuk.

Het is zo mooi om te zien hoe gek onze kindjes op elkaar zijn. Ik ben zo blij dat zei zoveel tijd met elkaar doorbrengen waardoor je zo’n band creëert. Ergens snap ik heel goed dat het niet fijn is om altijd alleen met de kindjes aan te komen, en vooral ook omdat ze dan toch ook steeds meer om aandacht komen vragen. Terwijl dat als er meerdere kindjes zijn, dit veel minder snel het geval is. Verder vind ik het persoonlijk altijd wel heel erg gezellig die feestdagen, maar dat komt omdat wij het eigenlijk altijd zo proberen in te plannen dat we ook 1 dag voor ons houden. Lukt dit een keer niet is het ook geen probleem.

Wout loopt hier inderdaad alweer de hele week met ontstoken oogjes rond. Hartstikke zielig weer. Gelukkig blijft hij wel lekker lachen en speelt hij er op los! Hopelijk trekken zijn oogjes dan ook weer snel bij, en wachten we maar weer op het volgende wat weer komen gaat.

Dit weertje is fantastisch! Wij zijn gisteren al lekker een stukje wezen fietsen en op het terras een ijsje gaan eten. Vervolgens zijn we nog even naar Wout zijn vriendje toe gefietst en heeft hij daar lekker in de zandbak gespeeld, en in een super coole Audi gereden..! En dan te bedenken dat dit nog maar 1 mooie dag was, wat zullen we gaan genieten deze zomer van de kids!

Liefs Kelly

( insta: @Kellyjanssenn_)

wout eitjes zoeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.