Goede vrijdag & Pasen met een bijzonder gevoel.

Allereerst wil ik jullie allemaal fijne paasdagen wensen.

Ikzelf heb niet persee heel veel met deze dagen. Ik vind het vooral voor de kindjes eigenlijk leuk omdat ze lekker naar eitjes mogen zoeken. Hoe zij dat beleven en daarop ingaan vind ik geweldig. Maar waarom dan toch een bijzonder gevoel bij deze dagen? Ik leg het jullie uit.

Vorig jaar was voor ons goede vrijdag de meest bijzondere dag uit ons leven. Op deze dag is Wout geboren namelijk. Jullie kunnen je dan ook wel bedenken dat ons paasweekend vorig jaar niet mooier had kunnen zijn.

Wat ik alleen wel zo raar vind is dat voor mij nu de dagen niet ‘kloppen’. Op goede vrijdag heb ik de hele dag t gevoel gehad alsof ons mannetje al 1 heel jaar bij ons is. Alleen is dit natuurlijk pas op 14 april. En waar we vorig jaar zo lekker hebben genoten van mijn kraamweek, zochten we nu met Wout naar paaseieren. Echt mensen waar blijft die tijd? Ik kan het eerlijk waar niet vaak genoeg zeggen.

Ik denk dat het paasweekend voor ons altijd wel een bijzonder weekend zal blijven met een hele mooie gedachten, genietend van ons mannetje die door de tuin heen vliegt om eitjes te vinden.

Dit was weer wat ik even met jullie wou delen. Hebben jullie ook een dag die zo bijzonder is voor jullie?

1 Comment

  1. Hoi Kelly, zo af en toe lees ik je blogs, leuk hoor!
    Wij hebben een paar bijzondere dagen: in 2007 werd op, toen nog Koninginnedag, ons nichtje geboren. In 2015 werd op nieuwjaarsdag onze Niel geboren en vorig jaar op Valentijnsdag is onze Pien geboren ❤️ Natuurlijk zijn de geboortes van (je) kinderen altijd bijzonder, maar dat maakt zulke dagen extra leuk. Alvast een fijne eerste verjaardag van Wout!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.