Cakesmash!

Hallo allemaal!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn. Wout word over 2 weken gewoon alweer 1 jaar. Ja echt, ik snap nog steeds af en toe niet waar mijn baby gebleven is, en buiten dat verbaas ik me erover hoe snel dit jaar aan ons voorbij gegaan is. En eerlijk, ik werd daar laatst best een beetje emotioneel van.

Maargoed, er is geen pauzeknop in het leven die we zomaar even kunnen inzetten, dus proberen we van ieder moment volop te genieten.

Zoals vele mensen bij een eerste verjaardag doen, deed ik dit ook. Een cakesmash! Niet omdat iedereen dit maar doet, maar omdat ik zoals jullie weten, het heel leuk vind om foto’s te maken. Mijn zus vind bakken heel erg leuk, dus heb ik haar uiteraard gevraagd om een leuk taartje te maken voor Wout. Dit vond ze erg leuk, en ik vond hem echt heel mooi!

Ooh en jongens die blauwe topping, echt, ik geniet ervan haha. ( Wel heel zoet, maar moet kunnen voor een keer.) Ik ben iemand die heel erg van zwart/wit houd. Vandaar ook de zwarte cake aan de onderkant. Smaakt overigens gewoon naar normale cake. Wat ik ook heel leuk vond was dat ze het blauw aan de binnenkant ook terug liet komen.

Dat waren de foto’s van de taart. Nu door naar de foto’s van de cakesmash. Zijn jullie al benieuwd? Ik ben redelijk tevreden. Vond het heel lastig dit keer qua belichting, omdat het buiten donkerder was kreeg ik mijn camera soms niet helemaal lekker ingesteld. Maargoed ik ben geen professionele fotograaf, maar doe het omdat ik het leuk vind.

Ik heb echt zitten genieten tijdens het maken van de foto’s. Wout is een echte alleseter en ging er zo rustig voor zitten om vervolgens stukje voor stukje weg te peuzelen, en te snoepen van de taart. Zijn neefje Jax daarintegen was niet meer te houden en hebben we nadat ik klaar was met Wout zijn foto’s nog even ‘los’ gelaten. Zo konden ze met zijn tweeën genieten van de taart. En vooral kliederen ook haha.

Ik ben wel heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ik ben er in ieder geval heel blij mee!

Heb jij ook ooit een cakesmash gedaan met jou kindje? Laat het me weten in de reacties.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.