Uit mijn comfortzone..

Tja, iedereen heeft het wel toch? Zijn/haar eigen comfortzone, hetgeen waar jij je prettig bij of in voelt? Ik in elk geval wel. Maar vandaag ga ik uit mijn comfortzone. Benieuwd? Lees dan vooral verder.

Mijn comfortzone gaat over kleding. Ik heb het liefste gewoon een leuke spijkerbroek met een wat losser tuniekje/shirt aan. Gewoon simpel eigenlijk. Maar stiekem zou ik het liefste ook gewoon eens wat vaker een leuk jurkje aan doen zonder uren te staan draaien voor de spiegel om hem vervolgens toch maar weer uit te doen omdat ik niet durf. Yep, je leest het goed ik durf het niet goed. Ik ben ontzettend onzeker over mijn eigen lichaam. Altijd als ik iets aan heb wat ik eigenlijk heel leuk vind, zie en vind ik wel weer om tot reden te komen hem uiteindelijk toch niet aan te doen. Superfijn ook die onzekerheid..

Maargoed, vandaag deed ik het. Ik kocht laatst wat nieuwe tuniekjes/jurkjes die ik leuk vond. En vandaag ging ik daarmee uit mijn comfortzone. En stiekem ben ik daar best trots op ondanks dat ik het super spannend vind. Maaaaar i did it!

Heb jij er ook last van? Dat je het zo moeilijk vind uit je comfortzone te komen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.