Een heerlijke wandeling!

Hallo allemaal!

Een tijdje terug heb ik een heerlijke wandeling bij de Kuilen in Langenboom gemaakt met Anouk. Hier hebben we ontzettend leuke foto’s gemaakt vind ik zelf. Ik ben hier super blij mee en zou er graag een paar met jullie delen!

De blog is wat vertraagd omdat de foto’s niet wouden uploaden. Maar het is gelukt en eindelijk staan ze er goed in! Sommige van jullie zullen er wel al een paar zijn tegen gekomen op mijn instagram pagina.

Ik ben echt blij dat ik nu deze foto’s van mij en Wout heb. Ik had er namelijk bijna geen met hem en vind dit toch wel heel erg mooi voor later. Mijn bedoeling is dan ook wat vaker foto’s te gaan maken, omdat zoals jullie weten ik fotograferen gewoon heel erg leuk vind. Maar ook is mijn bedoeling te proberen wat vaker foto’s van ons te laten maken. Hoe ik dit ga doen weet ik nog niet aangezien Sander niet echt van foto’s maken houdt.. Ieder zo zijn interesses.

Mocht je het leuk vinden een keer samen foto’s te gaan maken. In de zin van ik maak foto’s van jou/jullie en jij/jullie van mij en Wout. let me know! Onthoud alleen wel dat ik een hobbyfotograaf ben en geen professionele. Ik doe dat omdat ik het leuk vind. Niet als werk.

Hebben jullie ook foto’s samen met iemand waar je zo blij van word?

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.