Oud en vertrouwd!

Hallo lieve lezers,

Zoals jullie laatst in mijn blog konden lezen ben ik weer aan het werk in Uden. Nadat ik 3 maanden werkzaam ben geweest in Horst weer terug naar mijn oude vertrouwde werkplek. Jeetje wat heb ik die gemist. Ik voelde me er ook écht slecht door. Maar nu? Nu ben ik weer lekker aan het werk in Uden en geniet ik weer volop. Ondanks dat ik nog wel veel moe ben door alles voel ik me echt wel al beter. Ik ga weer met plezier werken en ben weer lekker veel met Wout omdat ik mijn oude uren heb kunnen krijgen. Echt ik ben zo blij.

Langzaamaan voel ik dat ik er echt weer boven op begin te komen. Nu alleen die rot vermoeidheid nog weg en dan ben ik weer een heel eind de oude Kelly!

Dit was even een korte werkupdate. Ik wil gaan proberen weer wat meer te gaan bloggen alleen moet ik hier nog even mijn ‘ritme’ in gaan vinden.

Liefs kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.