9 maanden in, 9 maanden uit!

Wauw, zoals de titel al aangeeft is Wout gewoon alweer 9 maanden bij ons vandaag. Stiekem vind ik dit toch wel even een dingetje hoor want jeetje wat gaat het allemaal hard! En wat heeft dat kleine mannetje toch al mooie ontwikkelingen gemaakt.  Iedere dag weer mogen wij volop genieten van onze trots. Laten we even een kleine terugblik doen op die 9 maanden..

14 april is het dan zover, Wout Lambertus Martinus Maas is geboren om 23.16 uur na een heel snelle bevalling. Op deze dag is ons leven voorgoed veranderd. Vanaf nu gaan wij niet langer onbezorgd door het leven. We hebben zojuist de titel van papa en mama gekregen en hebben nu een baby om voor te zorgen en alle liefde te geven. Wauw in 1 woord fantastisch!

Wout net geboren.PNG

Toen je 2 maanden oud was werd je helaas opgenomen in het ziekenhuis. Je kon geen voedingen meer binnen houden en bleek hele erge reflux inclusief spruw te hebben. Met de juiste medicijnen ging het al vlug beter met je en mochten we na een week ziekenhuis weer lekker naar huis. Godzijdank ben je wel de hele ziekenhuisopname lekker vrolijk gebleven!

Toen was je alweer 4 maanden! Je mag je eerste groentehapje! Iedere moeder heeft hier een andere mening over. Maar volgens de kinderarts was het voor jou goed om nu al te beginnen in verband met je reflux. En écht, hier heb ik nooit spijt van gehad. Het ging je heel goed af en je bent een hele goede kleine eter! Je lust tot nu toe letterlijk alles! Kleine kanjer!

5 maanden. Mama mag haar allereerste verjaardag met jou erbij vieren! Je hebt op de opvang met de leidsters een mooi werkje gemaakt. Mama is zó trots! Mijn verjaardag was nog nooit zo leuk! ( oké vorig jaar was ook heel leuk toen mama en papa bekend konden maken dat je bij mama in de buik zat, én dat papa mama ten huwelijk heeft gevraagd!)

 

6 maanden. Een verdrietige maand. Deze maand hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze lieve Ziva. Met heel veel pijn in ons hart hebben we haar een beter en mooier plekje gegeven. Wat missen we haar toch, maar wat heeft ze het goed! Wel hebben we nog deze bijzondere foto van Wout en Ziva samen die we altijd zullen blijven koesteren.

wout en ziva

7 maanden. Je gaat zelf zitten! Na flink oefenen lukt het je nu eindelijk zelf! Je geniet hier dan ook volop van aangezien je steeds geïrriteerd en boos werd als je weer eens omviel haha!

wout zelf zitten

8 maanden. We vieren jou eerste sinterklaas bij de opa’s en oma’s. Zelf krijg je er nog niet heel veel van mee. Je vind het inpakpapier wat zo kraakt nog haast interessanter als je kadootjes haha. Gelukkig heb je van die grote nichten die helemaal stonden te popelen jou te helpen met je kadootjes uit te pakken. Jij het papier, hun de kadootjes, eerlijk verdeeld toch? haha. Gelukkig mochten we je kadootjes nog wel mee naar huis nemen ( grapje natuurlijk)

sinterklaas

9 maanden! Wow, 9 maanden gewoon alweer! Wat een ontwikkelingen heb je al gemaakt. Je hebt 2 tandjes, gaat zelf zitten, kruipt al rond, klapt al in je handjes, lacht de hele dag, gaat zelf aan de tafel staan en soms heel soms zwaai je al naar papa en mama! En oja, je maakt van die geweldige grrr geluidjes. En dat zeg maar de hele dag door, maar dat maakt niet uit lieverd want alles wat jij doet vind mama schattig! ( bereid je dus maar voor!)

9 maanden.PNG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.