Waarom die stilte?

Hoihoi!

Na een ‘lange’ tijd niks van mij gehoord te hebben van mij, ben ik jullie wel wat uitleg verschuldigd. Er is namelijk in een vrij korte tijd van alles op mijn pad gekomen. Laat ik maar bij het begin beginnen..

download

Zoals jullie een tijdje terug hebben kunnen lezen ben ik sinds oktober overgeplaatst naar een filiaal in Horst. Waar ik ook geen geheim van heb gemaakt is dat ik hier totaal niet gelukkig mee was. Maar, eerst proberen voordat we dit zeker zouden weten. Nou ik kan je zeggen dat ik er 3 maanden gewerkt heb en ik echt ontzettend ongelukkig was. In die 3 maanden tijd voelt mijn lichaam 10 jaar ouder. Ik heb ontzettend veel pijn, lig het liefste de hele dag in bed onder de deken een potje te janken, en ben alleen nog maar chagrijnig. Dit omdat het gewoon echt niet de winkel is waar ik mijn ei in kwijt kan. Na wat gesprekken met mijn bedrijfsleider in Horst toch maar geprobeerd er het beste van te maken. Maar nee, ik merkte dat ik totaal op was. Ik heb toen voor mezelf samen met Sander de knoop doorgehakt. Ik ga weer solliciteren want hier word niemand vrolijk van. Iedere dag een vrouw thuis hebben zitten die totaal gesloopt is en totaal niet te genieten gaat ‘m niet worden. Dus volop aan de sollicitaties. Na zo goed al aangenomen te zijn (alleen nog een akkoord vanuit mijn kant ) kon ik ergens anders gaan werken. Ergens deed het me ook heel veel pijn omdat ik al bijna 6 jaar met zoveel plezier bij de Petsplace/Boerenbond werk. Was dit nou echt wat ik wou? Was dit nou echt nodig? Ja, dit is nodig.

Na alles aan mijn bedrijfsleider opgebiecht te hebben qua sollicitaties is hij met de regiomanager gaan bellen. Dit ging zo niet langer en anders waren ze me kwijt. Een uur na ons gesprek werd ik naar boven geroepen met de mededeling dat ik per januari weer terug gezet word naar mijn oude filiaal in Uden. Echt mensen dit komt eigenlijk nooit voor dus ik dacht ook echt dat ik voor de gek gehouden werd maar nee, ik mag echt terug!

Gisteren heb ik mijn laatste dag in Horst gehad. Ik vind het echt wel superjammer dat ik mijn nieuwe team daar alweer in de steek ga laten, vooral omdat we echt wel een heel leuk team hadden, maar ik moet voor nu gewoon echt voor mezelf kiezen.

Verder hoop ik vooral dat ik wanneer ik weer in Uden aan het werk ben, ik mezelf weer terug ga vinden. Want lichamelijk ben ik nog steeds helemaal gesloopt met overal pijn en geestelijk nog steeds een wrak. Ik word geïrriteerd en boos om de kleinste dingen. Ben totaal uitgeput. Dus laat het nieuwe jaar weer fris en fijn van start gaan waarin ik weer vol goede moed en plezier naar mijn werk mag gaan!

Wat betekent dit nu voor mijn blog?

Ik hoop dat ik mezelf snel terug vind en weer meer energie ga krijgen waardoor ik ook weer zin heb om te bloggen. Ook die zin was helemaal weg. Ik vond alleen dat ik jullie wel een uitleg verschuldigd was vanwege de onverwachte stilte..

Ik wil jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen en tot 2018!

Liefs kelly

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.