Pickwick Q&A Deel 1.

Goedemorgen! Ken jij ze? De vragen die in het zakje van de Pickwick thee aan het theezakje hangen? Stiekem, als ik thee drink, beantwoord ik alle vragen in mezelf. De mensen die mij goed kennen weten dan ook dat ik een echte theeleut ben en ik dus al vele vragen voorbij heb zien komen. Daarom leek het me leuk om alle vragen te gaan beantwoorden. Omdat het er zoveel zijn zal ik dit in meerdere delen gaan doen om het een beetje ‘interessant’  te houden. Zullen we maar gewoon gaan beginnen?

Q: Aan welk huishoudelijk klusje heb jij een grote hekel?

A: Boven stofzuigen omdat daar tapijt ligt en stugger duwt.

Q: Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen?

A: Poeh lastig, ik zou lekker veel tijd met mijn gezin doorbrengen en meer aandacht aan   mijn blog besteden. Nu komt dit er niet altijd van..

images

Q: Als je de hele dag één gerecht moest eten, wat zou dat dan zijn?

A: Ik vind heel erg veel dingen heel lekker, maar carpaccio is toch wel echt mijn lievelingseten dus dan zou ik voor carpaccio gaan.

Q: Als je deze week opnieuw kon doen, wat zou je anders doen?

A: Hmm, heel moeilijk aangezien het nu woensdag is wanneer ik dit invul. Ik zou als ik echt moest kiezen maandagavond anders gedaan hebben. Ik had deze avond namelijk wel een blogje kunnen tikken maar heb dat niet gedaan.

Q: Als je één ding uit je verleden kon aanpassen wat zou het dan zijn?

A: Sowieso het contact met mama tijdens de scheiding anders aangepakt. Ik ben nu ‘zoveel wijzer’ als toen. Maarja, dat is natuurlijk achteraf. Maar dat zou ik zeker anders aangepakt hebben.

Q: Als je een eigen bedrijf zou starten, wat zou je dan verkopen?

A: Als het echt om verkoop gaat, dan zou ik voor babykleding en accessoires gaan. Dit omdat ik dat erg leuk vind en mijn interesse sinds Wout er is hier meer naar toe gaat.

Q: Als je een glazen bol had, wat zou je daar graag in willen zien?

A: Onze toekomst. Weten hoe we over een aantal jaar zullen leven en kunnen zien wat Wout in zijn leven ‘bereikt heeft’. Gaat hij studeren, gaat hij eerder werken? De tijd zal het leren, maar dat lijkt me wel tof om te kunnen zien.

Q: Als je iemand anders kon zijn, wie zou je dan willen zijn?

A: Chantal Janzen of Fred van Leer maakt me niks uit maar ik vind hun zooooo leuk haha.

Q: Als je iets tegen de wereld zou kunnen zeggen, wat zou het zijn?

A: Laat elkaar toch eens met rust, ieder doet zijn eigen ding, daar hebben wij eigenlijk niks van te vinden toch? Ik ben hier zelf net zo goed schuldig aan, maar denk af en toe ook echt bij mezelf, boeien wat hij./zij doet, als hij/zij er maar gelukkig van word? Ik ben het beu dat iedereen altijd maar een vooroordeel klaar heeft over de meest ‘kleine’ dingen. Nogmaals ik ben zelf net zo schuldig maar toch zou ik dat willen zeggen.

Q: Als je onsterfelijk zou zijn voor 1 dag, wat zou je dan doen?

A: Haha nou kan ik heel stoer zeggen dat ik zou gaan parachute springen of zoiets spannends. Maar ik heb hoogtevrees tot en met.. Onsterfelijk of niet, ik zou dit alsnog niet durven hoe gaaf het me ook lijkt..

Q: Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je dan doen?

A: Ik zou wat meer ‘puber’ zijn. Klinkt voor sommige misschien heel gek en raar, maar doordat mijn ouders in mijn puberteit gingen scheiden ben ik eigenlijk heel snel ( veel te snel) volwassen geworden. Ik ben nooit echt zoals de meeste flink los gegaan met stappen, vakanties, vriendinnen etc. Ik heb mijn ‘wilde haren’ altijd bij me gehouden. En mocht ik het overdoen, dan zou ik ze van me af gooien en meer gaan ‘ontdekken’.

Q: Als jij je eigen naam kon kiezen, hoe zou je dan heten?

A: Jeetje haha, ik denk dat ik dan voor Liv zou gaan. Vind dit gewoon écht oprecht een hele mooie naam.

Q: Ben je een pessimist of optimist?

A: Dan denk ik eerder een optimist.

Q: Ben je gelukkig?

A: Ja! Ontzettend gelukkig. Ik ga trouwen met de liefde van mijn leven, samen hebben we een ontzettend leuk kind op de wereld gezet waar ik zó trots op ben. Wat wil een mens nog meer?

Q: Ben je liever lang en dik, of klein en atletisch?

A: Dan ga ik voor klein en atletisch. Niks mis hoor met lang en dik, maar ben nu ook al klein dus een beetje atletisch erbij zou ideaal zijn haha.

Q: Ben je liever populair of ben je liever slim?

A: Ik ga voor slim, daarmee kom je misschien nog ergens, populair zijn heeft voor mij niet zoveel waarde.

Ben-je-liever-populair-of-ben-je-liever-slim-Tea-Topic-80

Q: Ben je ooit naar de eerste hulp geweest?

A: Ja, wie niet? Al was het de laatste keren steeds voor een ander. Zelf ben ik voor het laatst geweest toen mijn enkel verstuikt was. Alweer een flinke tijd geleden.

Q: Ben jij een buiten – of een binnenmens?

A: Allebei, maar als puntje bij paaltje komt, binnen. Ik vind het buiten heerlijk totdat het kouder word, dan zit ik het liefst binnen onder een dekentje met een warm kopje thee, sloffen aan en een filmpje op.

Q: Ben jij een vroege vogel of een avondmens?

A: Avondmens. S’ochtends ben ik niet perse heel gezellig ofzo. Al gaat dit sinds we Wout hebben zóveel beter! Word zo vrolijk van dat mannetje, ja, zelfs in de ochtend.

Q: Bij het spelen van welk spel verlies jij altijd?

A: Monopoly, moet ook toegeven dat ik dit spel ook niet echt heel erg leuk vind. Veel te langdradig naar mijn zin. Ben meestal dan ook de bank, zo doe ik toch een beetje mee zonder te ‘moeten’ spelen.

Q: Bij welke film moest jij voor het laatst huilen?

A: Haha hallo, welke niet? Tikkeltje hormonaal nog steeds. Nee ik ben echt een jankerd, ik huil bij gtst al! Maar als het echt de laatste film moet zijn kan ik hem niet beantwoorden. Ik weet dit écht niet meer.

Q: Denk je dat er op een dag buitenaardse wezens landen?

A: Nee, sorry maar hier geloof ik echt totaal niet in.

tea-topic-2

Q: Ga je liever naar de zon of naar de sneeuw?

A: Sowieso naar de zon. Ik vind sneeuw leuk zolang ik achter het raam zit, onder een dekentje met een warm kopje thee. Ik háát kou, en geloof me, ik heb het heel snel koud!

Q: Geloof je in liefde op het eerste gezicht?

A: Ja! Dit is namelijk gebeurd bij mij en Sander.

Q: Heb je afgelopen week iets nieuws geleerd?

A: Ja, zoveel. Zowel op het gebied van werk als thuis.

Q: Heb je een stopwoord?

A: Ja, een hele irritante. Namelijk vriend. Komt omdat ik dit altijd tegen Wout zeg maar dan leuk en vrolijk, bij mensen komt dit vaak ‘bot en arrogant’ over terwijl dit echt niet de bedoeling is.

Q: Heb je liever een jaar geen tv of een jaar geen snacks?

A: Een jaar geen snacks, ideaal voor de lijn haha.

Q: Heb je liever je grootste vraag beantwoord of je grootste wens vervuld?

A: Mijn grootste wens vervuld.

Q: Heb je ooit iets gedaan waarmee je in de problemen kwam?

A: Niet dat ik me kan herinneren?

Q:  Heb je vandaag een complimentje gegeven?

A: Nee, ik ben vandaag (voor jullie gisteren) eigenlijk vooral veel thuis geweest. Iets met een poetsdagje..

Zó, ik heb zojuist 30 vragen beantwoord. En kan jullie vertellen dat we er voorlopig nog niet zijn. Vonden jullie 30 vragen teveel, te weinig of prima zo? Laat het me weten in de comments zodat ik hier rekening mee kan houden. Verder lijkt het me leuk om bij ieder deel van de Q&A ook een vraag uit de lijst aan jullie te stellen. Dus, hier komt ie..

Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je dan doen?       

Liefs kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.