Instagram Give-aways!

Voor degene die allemaal Instagram hebben. Jullie zien vast en zeker weleens foto’s van giveaways voor bij komen op mijn pagina. Waarom? Ik vind het leuk om eraan mee te doen en heb ook echt al een aantal super gave dingen gewonnen via Instagram voor ons mannetje. Wat ik allemaal zelf al gewonnen heb ga ik nu met jullie delen.

csgo-tf2-steam-giveaways

Bij ninito baby en kinderkleding heb ik shoptegoed van € 7,50 gewonnen. Daarvoor heb ik dit stoere shirtje ( wel met bijbetaling ) geshopt.
Bij es.ster.handmade heb ik een hele leuke speenkoord gewonnen voor Wout. Altijd handig uiteraard!
Waar ik tot nu toe nog het meest gek op ben is toch wel het gewonnen knisperdoekje bij _mandy_made. Deze vind ik zo gaaf geworden!
20170930_1202252097775818.jpg

Bij hippenaamkadootjes heb ik een super gaaf shirtje gewonnen met Wout zijn naam erop. Ook een favorietje alleen helaas ondertussen al te klein.

Dan heb ik bij studio.van.smeerdijk een strijkapplicatie gewonnen naar keuze. Ik heb hier een ananas uitgekozen die ik heel stoer op een shirtje kon maken.

Dan heb ik bij Catchuponthestars nog een mooie poster naar keuze gewonnen die ik wel toepasselijk vond.
Ik denk dat dit voor nu wel een beetje de gewonnen prijsjes zijn. Ik had er wel meer waar ik bijvoorbeeld een bedrag aan shoptegoed had gewonnen. Maar als iets niet mijn ding of smaak ik doe ik hier niks mee. Waarom doe je dan mee zou je zeggen, soms hebben ze namelijk meerdere shopjes in 1 actie. Hier zitten dan wel shopjes bij die ik heel leuk vind en ook mindere. Dus als ik er dan niks mee wil laat ik het gewoon voor wat het is.

Heb jij ook ooit zo’n leuke dingen gewonnen via instagram? Let me know..

Liefs kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.