Fotografie..

Zoals jullie steeds zien staan er op mijn eigen blog vrij weinig foto’s die ik zelf gemaakt heb. Best raar eigenlijk omdat ik juist fotograferen heel erg leuk vind. Ik heb laatst ook heel veel foto’s in de natuur gemaakt. Heerlijk ontspannen vind ik het. Ik merk er zeker ook bij dat ik op een of andere manier heel rustig in mijn hoofd word als ik ermee bezig ben. Klink misschien gek maar ik vind het dus heerlijk.  Fotograferen en mijn blog zijn dan dus ook écht een stukje ontspanning voor mij.

22280535_197263467482920_803384692257587200_n

Voor het nabewerken van de foto’s heb ik helaas nog steeds niet het juiste programma. Dit gaat er wel komen hoor, maar nog geen tijd voor gehad. ( Krijg dit via via.. Ideaal haha) Maar nu komt het, ik heb geen cursus of opleiding gevolgd voor fotograferen. Maar toch, omdat ik er zoveel rust in vind wil ik er misschien wel iets meer in gaan doen. Al is het alleen maar voor mezelf om te oefenen. Nou heb ik al een paar keer zitten twijfelen om naar modelletjes op zoek te gaan die het leuk zouden vinden om voor de lens te gaan staan, en niet geheel onbelangrijk, die het ook niet eng vinden en zich er comfortabel bij voelen. Puur omdat het voor mij natuurlijk ook nieuw is.

Wat zeggen jullie? Gewoon doen ondanks dat ik het nog niet super goed kan? Of beter gewoon niet doen en het lekker bij natuur laten? Foto’s die ik tot nu gemaakt heb en online gezet heb kun je hier vinden. Ook zijn dit er natuurlijk niet heel veel. Ik heb er wel al meer gemaakt. Zo heb ik laatst foto’s gemaakt van mijn toen hoogzwangere zus met haar gezinnetje. Hiervan staat er maar 1 foto online omdat ik weet dat Kim het niet fijn vind als haar meiden online komen te staan. Maar hey, ik heb even kunnen oefenen en me uit kunnen leven!

22427117_153210191949491_8142234455264722944_n(1)

Nou geef me vooral jullie mening, wat te doen?????

Liefs kelly

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.