Vriendinnenweekend 2.0

Goedemorgen allemaal. Afgelopen weekend was het weer tijd voor ons vriendinnenweekend! We zijn hier met onze vriendinnengroep vorig jaar mee begonnen. Dit is toen zo goed bevallen dat we het dit jaar nog eens over deden!

Beidde keren was het een verassing waar we naartoe zouden gaan. Dus, meer als het op me af laten komen kon ik niet doen. Best lastig voor iemand die het liefste alles plant haha. Eenmaal bij de organisators van dit jaar aangekomen kregen we het een en ander te horen. Ons weekend zou in het thema staan van het spel ‘ Wie is de mol? ‘. Uhm hoe wat wie? Ik moet bekennen.. Ik kende het hele spel niet haha. Wel ooit van gehoord maar nooit in verdiept ofzo. Dus wederom maar op me af laten komen.

We moesten allemaal plaatst nemen voor de tv waar we allemaal ons eigen mollenboekje kregen en een filmpje moesten kijken. hierin werd het een en ander verteld en uitgelegd. Nadat het filmpje afgelopen is bleek in ieder zijn boekje een code te staan. Door samen te werken en te puzzelen moesten we erachter komen wat onze locatie zou worden. De code bij elkaar bleek een 06 nummer te zijn. Na met dit nummer gebeld te hebben kregen we de postcode van onze accommodatie door. We gingen richting Roermond naar de cornelishof. Toen we allemaal aangekomen waren even lekker gekletst zoals wij vrouwen dat zo goed kunnen! Daarna kregen we nog een spel met allemaal vragen over de vriendinnen. Na de test hebben we nog 30 seconds gespeeld en zoals we vorig jaar ook deden, hele oude liedjes van vroeger gedraaid en die lekker mee lopen bleren!! Ooh van deze avonden hou ik zo! Ik vind niks leuker als oude liedjes van vroeger ophalen, hier kan ik echt zo van genieten haha! Dit was eigenlijk een beetje onze vrijdagavond..

Zaterdag..

We begonnen de dag met een ontbijtje. Om vervolgens weer een test te maken voor het mollenspel. Nadat iedereen de test gemaakt had en zich opgefrist had gingen we richting de stad. Hier gingen we eerst 2 uur lang solex rijden door Roermond heen. Ik vond dat echt oprecht heel erg leuk, alleen was het ontzettend koud en vond ik 2 uur net iets te lang. Waarschijnlijk dus ook omdat het zo koud was. Maaaaar.. Ik heb echt wel plezier gehad!

22794463_164724707457792_6160293428266532864_n.jpg

 

Nadat we klaar waren met solex rijden gingen we de stad in. Hier hebben we lekker met zijn alle geluncht en kakten we 1 voor 1 in doordat we in een warme ruimte kwamen. Eigenlijk stond er nog een ruilspel op het programma alleen ging dit qua tijd niet meer lukken. Dus na het eten met zijn alle naar de supermarkt gegaan. We moesten namelijk zelf in groepjes koken. 3 man voorgerecht, 3 man hoofdgerecht en 3 man toetje. Als voorgerecht kregen we ragout met een pasteitje. Als hoofdgerecht, het groepje waar ik bij zat, hadden we 2 soorten pasta’s. Een pasta bolognese en 1 pasta met een roomsaus en gamba’s. Deze waren erg goed gelukt moet ik zeggen haha. En als toetje kregen we nog vanille ijs met apple crumble en slagroom. Nou ik stond op ploffen na het eten. Voordat we aan het eten waren begonnen ben ik even gaan slapen.. Nee niet alleen ik, maar ik moet bekennen dat zo’n weekendje toch wel heel pittig is.. #momlife Na het eten hebben we nog een test gemaakt en ben ik mezelf gaan douchen en klaarmaken. We gingen om 23.00 naar Roermond om te gaan stappen. We zijn hier in 2 cafeetjes geweest. de eerste heette Café&zo de tweede weet ik eerlijk gezegd echt niet meer. Wel weet ik nog dat ik het bij het tweede café echt niet gezellig vond omdat er naar mijn idee geen sfeer hing en ik de muziek daar niks vond. Dit vonden meerdere meiden gelukkig zo dus waren we zo weer terug in het eerste café waar we de rest van de avond doorbrachten. Ik heb echt enorm genoten van het stappen omdat dit voor mij natuurlijk alweer een hele flinke tijd geleden was. Om 3.00 uur ( nieuwe tijd ) hadden we de taxi richting huis. Hier ging nagenoeg bijna iedereen meteen te bed, maar Judith en ik waren hier nog niet helemaal aan toe omdat we nog veel te actief waren. Dan kun je toch niet slapen dus hebben we nog wat zitten kletsen en zijn toen een keer naar bed gegaan.

22858377_140376386689957_7383691613874159616_n(1)

Zondag..

Terwijl iedereen nog rustig ligt te slapen ben ik om 7.00 alweer klaarwakker.. #momlife Tja ook dat is een dingetje wanneer je mama bent.. Je kunt niet meer uitslapen haha. Krijg je de kans, lukt het niet. Ik dacht bij mezelf, ik pak wel even mijn telefoon en kan dan toch rustig blijven liggen. Mijn telefoon lag aan de andere kant van de bedden aan de oplader dus heel zachtjes zodat de rest niet wakker word. Eenmaal weer terug in bed voelde ik wel dat dat niet echt een heel erg goed idee geweest was.. KOPPIJN! oftewel KATER!! poeh.. Hier heb ik wel even rustig voor moeten blijven liggen haha. Ook dit was ontzettend lang geleden, ik wist zelfs al bijna niet meer hoe het voelde. Maar ben weer op de hoogte zullen we maar zeggen. We gingen om 10.00 ontbijten en moesten nog 1 laatste test maken en invullen wie jij dacht dat de mol was. Na dit zouden we om 11.00 nog een leuke workshop krijgen. Nou we hebben enorm gelachen laten we het daarop houden haha. Na de workshop nog een kopje soep met een stokbroodje. En na het eten de uitslag.. Wie is de mol… Padampadam.. Het was Marja. En ja, ik had het goed alleen was ik te sloom met de antwoorden ingeven tegenover Renee en Lotte. Lotte had het spel gewonnen. En serieus, ik snap nog steeds niet hoe ik het goed kon hebben want nog steeds snap ik het hele spel niet hahaha. Maar hey, we hebben zo’n lol gehad! We gingen weer richting huis. Voor degene die nog zin en energie hadden besloten we om nog een frietje in Wilbertoord te gaan eten om het écht af te sluiten. Helemaal gesloopt maar ontzettend voldaan ben ik daarna thuis gekomen. Wat heb ik genoten van het weekend. Maar jeetje wat heb ik thuis geslapen.. Ik lag om 19.00 al in bed haha.

Nou dit was hoe mijn weekend geweest is. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen.

Hebben jullie ook 1 keer in het jaar een vriendinnenweekend? Geniet jij dan ook zo van dat moment?

Liefs kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.