Hoe het tot nu toe gaat op mijn nieuwe werkplek.

Zoals jullie laatst hebben kunnen lezen ben ik overgeplaatst naar een ander filiaal. Dit filiaal bestond eerder nog niet dus het is echt een nieuwe winkel. Vanaf het moment dat ik te horen heb gekregen dat ik naar Horst zou moeten, lijkt alles in een sneltreinvaart gegaan te zijn. Ik zat namelijk na het gesprek een paar weken later al in Horst. Hier hebben we eerst flink mee moeten verbouwen. Het was namelijk nog een groot leeg pand wat tot winkel omgebouwd moest worden. En eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zeker zijn. Het is een prachtige winkel geworden. Maar hoe bevalt het mij nu eigenlijk ?

Vorige week donderdag is de winkel officieel geopend. Er was de eerste 4 dagen dat we open gingen een openingsactie met op alles 25% korting. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat, buiten de nieuwsgierige mensen die kwamen kijken, het ontzettend druk was. Iedereen sloeg zijn slag wat betreft grote, maar ook kleine aankopen. Het was echt heel druk.

Nu, de week na de opening is het een stuk rustiger. Logisch ook omdat iedereen zijn slag geslagen heeft met de 25% kortingsdagen. Maar hey, no worries, die spullen gaan ook weer op! Klanten komen vanzelf weer terug! En voor ons is het ook wel prettig om even wat ademruimte te krijgen. Omdat alles zo snel gegaan is, we nog moeten wennen aan elkaar als personeel op gebied van samenwerken, en we nog ontzettend veel te doen hebben achter de schermen. Voor ons is de rust nu dus wel even oké. Niet te lang natuurlijk maar deze week was even prima. Vooral ook omdat we door de vele verkopen donderdag 20 pallets vracht weg te werken hadden. Yes, we did it! Dus dat was zo’n momentje van, het is ook wel fijn dat we dit nu even weg kunnen werken zodat het overzicht er blijft.

Verder ben ik echt oprecht in een heel leuk team terecht gekomen met leuke collega’s. Het klikt goed tussen elkaar en dat is zo ontzettend belangrijk. Wel loop ik persoonlijk tegen 1 ding echt aan, en dat zijn de openingstijden. Omdat wij iedere dag van 9.30 uur tot 19.00 uur geopend zijn ( uitzondering van vrijdag, zaterdag, zondag.) ben ik op de dagen die ik werk pas om 19.45 uur thuis. Ja dit vind ik persoonlijk wel écht heel erg laat en pittig. Vooral omdat ik dan ook nog gewoon moet avondeten, wat gelukkig wel al gekookt is door mama of door Sander. En omdat ik zo laat thuis ben ligt Wout dan vaak ook al in bedje waardoor ik hem dus echt een hele dag niet zie. Nee vind ik écht niet leuk. Maar voor nu is dit even niet anders. Over een tijdje word er gekeken of de openingstijden rendabel zijn. Zo niet? Worden ze terug gezet naar 18.00. Zo ja, dan word het iedere avond koopavond maar dan verdeeld over het personeel uiteraard.

Dus al met al heb ik niet heel veel te klagen en denk ik dat ik best mijn draai wel kan gaan vinden, mits deze openingstijden niet voor altijd zo zullen zijn. Heb geen zin om iedere keer pas om kwart voor 8 s’avonds thuis te zijn. Aangezien ik om half 9 vertrek in de ochtend.

Ben jij ook ooit overgeplaatst naar een ander filiaal? Hoe is dat jou bevallen?

Liefs kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.