Mijn geluksmomentjes

Jullie kennen het allemaal wel als mama zijnde toch? Die geluksmomentje die je de hele dag door hebt, en ja, dit om de kleinste dingen! En echt, het allerraarste vind ik nog dat je bij andere kinderen de grootste irritaties aan dingen kan hebben, behalve wanneer je eigen kind dit doet, dan is het schattig.. Herkenbaar?? Voor degene die niet van hormonaal gezwijmel houden, vooral niet verder lezen, voor degene die dat wél leuk vinden en zich erin kunnen vinden, lees waar ik mijn geluksmomentjes vandaan haal!

Banner-geluksmomentjes-800x400

 

 • Wanneer Wout s’ochtends vroeg wakker is en je op zijn kamertje komt waar je verwelkomt word met een hele grote glimlach!
 • S’avonds als wij gaan slapen nog even bij Wout gaan kijken en hem dan nog een kusje geven voor het slapen gaan. En vooral genieten van het feit dat hij zo heerlijk kan gaan liggen slapen..
 • Wanneer wij samen aan het spelen zijn en Wout begint te schaterlachen. O jeetje ik word daar zó intens gelukkig van als hij dat doet!
 • Die uberschattige glimlachjes die ik de hele dag door van meneer krijg! Word je toch verliefd op?
 • Dat geluidje dat hij maakt wanneer hij op zijn speentje aan het tutten is.. Bij een ieder zou ik er bloednerveus van worden maar bij Wout niet, bij Wout is het schattig.. haha!
 • Als Wout zó moe is dat hij tegen mijn borst aan in slaap valt. Oh wat is dat heerlijk en wat kan ik daarvan genieten. En ja, 9 van de 10 keer krijg ik dan zo’n rot moment dat ik toch écht vort heel erg nodig moet plassen na een tijdje.. Zo zielig!
 • Kroelen! Oh dat kan ik de hele dag door wel met hem doen! Hij is ook zo lekker knuffelig en kan dan zó schattig naar je gaan zitten lachen met geluidjes!
 • Wanneer ik Sander en Wout samen zie spelen! Mijn mannen samen aan het lachen en genieten.. Daarvan word je toch zielsgelukkig!!
 • Als Sander Wout lekker in bedje legt, even kroelt, instopt en allemaal lieve woordjes toefluisterd.. Veeg mij maar op..!
 • Als Wout aan het eten is! Oh jeetje wat kan hij genieten van zijn hapjes! Hij vind tot nu toe eigenlijk alles erg lekker op 1 ding na, juist ja, zoete aardappel. Hiervan gaat hij letterlijk kokhalzen en spuugt het vervolgens uit.
 • Wanneer ik met Wout ga babyzwemmen en hij vervolgens dat hele half uur lang met een grote bigsmile op zijn gezicht zit en de hele tijd ligt te spetteren in het water! Dikke vette smelt!

Hebben jullie ook zoveel geluksmomentjes de hele dag door? En welke hebben jullie nog die ik niet heb of die ik vergeten ben?  Ik hoor ze graag van je!

Liefs kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.