Babyzwemmen met Wout

Het stond al langer in de planning om te gaan baby zwemmen met Wout. Alleen is dit nu pas weer begonnen en konden wij dus meedoen met een proefles. Dit doen wij niet alleen maar gezellig met Sandra en Driek. Sandra heb ik leren kennen aan het einde van onze zwangerschappen. Driek is namelijk 6 weekjes ouder als Wout en geloof het of niet, die 2 zijn nu al echte vriendjes. Altijd lol samen! Dus wat is er dan leuker dan samen gaan baby zwemmen? Wij waren vooral heel benieuwd wat onze mannen er van zouden vinden, én wat wij er zelf van zouden vinden.

babyzwemmen-ilse.jpg

De les begon met alle mama’s en baby’s op een rij. Ineens begonnen de mama’s met de zwemjuf te zingen. Het eerste wat er door mijn hoofd ging was OOOOOHMIJNGOD.. WAT IS DIT! Ik hou écht niet van dit zoetsappige gedoe dacht ik nog. Ik keek Sandra aan met een blik van als dit het is, word het hem écht totaaaaal niet haha. Gelukkig was dit de ‘warming up’ om het even zo te benoemen. Daarna begonnen de oefeningen en spelletjes in het water, en jeetje wat genoot Wout ervan! Hij was zo lekker aan het spetteren en spelen met de speeltjes en écht hij heeft de hele tijd een grote glimlach op zijn gezicht gehad. Wat maakt een mama gelukkiger dan een blije baby? Nog voor de zwemles vertelde ik tegen Sandra dat ik het ontzettend spannend vond als Wout kopje onder zou moeten. En ja hoor, deze oefening zat erbij. Uiteraard moet er niks maargoed. De juf deed het mij voor met Wout en wederom kwam meneer met een grote glimlach boven water. Druk gemaakt om niks dus haha. De oefeningen met de speeltjes vielen ook ontzettend in de smaak. Wout was lekker aan het spelen met de speelgoedvisjes. Na een half uur lekker gespeeld en gespetterd te hebben in het water was de les alweer afgelopen. Even lekker douchen samen en toen Wout aangekleed. Ik had mijn eigen handdoek om mezelf af te drogen nog niet gepakt en Wout sliep al. Zó moe was hij van de zwemles. Driek was idem dito zo vertrokken. De mannen hebben zó ontzettend genoten samen. Echt geweldig. En dan nog niet over de mama’s gesproken die ontzettend hebben genoten van hun tevreden kindjes. Ik snap misschien ergens ook wel dat dit niet voor alle mama’s weggelegd is. Want stel jou kindje houd niet van water, dan is hier uiteraard geen bal aan. Maar voor mij was het een absolute ja. Wat een ontspanningsmoment en wat kon ik genieten van de qualitytime alleen met mijn mannetje. En ondanks dat we samen waren met Sandra en Driek hadden we echt onze momentjes samen met onze mannen alleen en samen met zijn viertjes. Ik ben zo enthousiast merk je het? haha. écht, ik raad dit alle mama’s aan om het op zijn minst een keer te proberen. De proefles is toch gratis haha!

Heb jij ook aan babyzwemmen gedaan met jou baby samen? Of deed je iets anders ?

Liefs kelly

2 Comments

  1. Ik heb met de oudste een poging gedaan, maar doordat ik 4 dagen werkte toentertijd kon ik geen geschikte ochtend vinden en werd het een avond…. dat is dus niet wat.
    Met nummer 2 wilde ik ook babyzwemmen maar doordat ik nummer 1 nergens ‘kwijt’ kon werd dit ook niks.
    Ik wil wanneer nummer 2 2 jaar is geworden gaan peuterzwemmen 😃

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.