Overplaatsing op het werk..

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen.. Je ziet het namelijk al in de titel van mijn blog. Ik word overgeplaatst op het werk naar een ander filiaal, een nieuw filiaal, oftewel een nieuwe winkel…

Laatst was ik op een heel normale vrijdag lekker aan het werk. Halverwege de dag werd ik door de assistent bedrijfsleider van ons filiaal gevraagd mee naar boven te gaan voor een gesprekje. Ik kreeg meteen een rood hoofd en schrok me rot, had ik iets fout gedaan? Waren ze niet tevreden? De meest rare scenario’s gingen door mijn hoofd. Want ja, ik haaaat het om ‘gesprekjes’ apart te hebben. Waarom? Ik word hier op een of andere manier altijd bloednerveus van. Maargoed, dat terzijde. Eenmaal boven aangekomen zat daar de regiomanager die ons al opwachtte. Je kunt je wel indenken dat mijn hoofd op dat moment overuren draaide! Wat was er in hemelsnaam gaande, wat had ik gedaan? Niks, er werd mij verzocht rustig te gaan zitten en mezelf vooral niet te druk te maken. Yes mensen they know me.. Zij wisten maar al te goed hoe ik in elkaar zit en hoe ik me dus op dat moment voelde. De regiomanager viel dan ook maar meteen met de deur in huis.. Ik werd overgeplaatst. En dat al over 3 weken naar filiaal Horst. Mijn gedachte gingen alle kanten op. Wou ik dit wel? Uhm nee, heb ik een keus ? Nee.. Ik heb dit ook letterlijk gevraagd en heb ook wel een paar keer het woord K*t laten vallen.. Nee ik was alles behalve blij.. Wat voelde ik mezelf rot. En dan nog erbij, ik moest het voor me houden totdat iedereen wist dat ze overgeplaatst gingen worden. Ik was namelijk niet de enige. 1 collega uit mijn filiaal gaat met me mee en nog 1 collega gaat naar een ander filiaal. Dan nog te spreken over de rest van de collega’s uit andere filialen die nog overgeplaatst moesten gaan worden. Dus al met al, mond houden dus. Niet mijn ding want ik haaaaaat het om geheimen te hebben.

De kennismaking.

Zonder iets te weten kwam ik 2 weken later dinsdagmiddag op het werk. De bekendmaking werd gedaan en we mochten eindelijk het verlossende woord eruit gooien naar onze collega’s. Ook zouden we meteen die donderdagavond kennismaking met ons nieuwe team gaan hebben.. Eenmaal aangekomen donderdagavond werden al mijn zorgen een beetje weggenomen. Ik heb mijn nieuwe collega’s ontmoet en denk dat we een heel fijn team gaan krijgen. Tenminste de kennismaking verliep goed en iedereen was heel erg enthousiast. Dus wie weet wat het allemaal gaat brengen.

Mijn laatste werkdag

Mijn laatste werkdag is klaar. Hij begon al verschrikkelijk door mezelf te verslapen. Lekker handig.. Gelukkig was ik wel op tijd op het werk maar door het té snelle wakker worden en het daardoor nog suf zijn ging er de hele dag door écht zoveel mis! Verder was het besef er van de allerlaatste werkdag nog niet persee. Totdat ik s’avonds al mijn spullen ging pakken. Toen kwam hij eens zo hard. Ik probeerde mijn verdriet weg te duwen maar helaas, toen ik afscheid nam van 2 hele fijne collega’s brak ik. Jeetje wat vind ik het zwaar en vervelend deze fijne werkplek te gaan verlaten. Ik heb hier met zoveel plezier en goede zin gewerkt. En ik wil/wou hier écht zo niet weg. Dat de klap toch wel hard is. In de auto nog even snikkend naar huis gereden.. ( ja noem me maar raar of gek maar ik geef om mijn collega’s en de fijne band die we in al die tijd opgebouwd hebben) Thuis nog even in huilen uitgebarst bij Sander en hopelijk kan ik het nu goed achter me laten en ga ik net zo’n fijn gevoel en fijne winkel krijgen in horst. En vooral niet te vergeten, net zo’n fijn team als in Uden. Wat zal ik het daar missen.

Verder ga ik met een dubbel gevoel naar Horst. Van de ene kant ben ik zó enthousiast dat ik in deze mooie nieuwe winkel mag gaan werken. Maar van de andere kant ben ik ook razend benieuwd hoe mij de openingstijden ( die zijn totaal anders als in Uden) en de langere reistijd gaan bevallen.

Voor nu kan ik alles alleen maar op me af gaan laten komen. Nu eerst nog 2 weken flink mee gaan ombouwen in de nieuwe winkel om vervolgens op 19 Oktober de winkel te kunnen openen. Ik hou jullie tegen die tijd op de hoogte hoe het me bevalt en hoe het gaat.

Ben jij ooit overgeplaatst naar een ander filiaal? Hoe heb jij dit ervaren?

Liefs kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.