Stilte op mijn site..

Hallo allemaal,

Zoals jullie hebben gezien is het al een tijdje erg stil op mijn site. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet echt aan toe kom. Dit omdat ik natuurlijk ook nog voor Babylabel blog. En natuurlijk ook omdat ik ook niet zo’n ontzettend spannend leven heb dat ik hier 3 a 4 keer in de week over kan bloggen ofzo haha. Ja ik zou plogjes kunnen gaan maken, maar eerlijk? Ik vind het niet perse nodig om mijn privé leven echt ‘de straat’ op te gooien. Ik vind het wel super leuk dit bij andere bloggers te lezen maar voor mijzelf hoeft dit niet persee. Vandaar dat er dus ook niet standaard iedere week nieuwe blogs online staan.

Dit was eigenlijk wat ik even wilde melden.Vandaar ook maar een kort bericht. Hebben jullie iets wat je van me wilt weten of waar je benieuwd naar bent, dan mag je dit uiteraard gewoon vragen en zal ik je vraag beantwoorden.

Liefs kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.