‘ Stoere brandrepjes’ Samantha vertelt…

Vandaag vertelt Samantha over hoe haar kindje brandrepje is geworden en hoe ze hier zelf in staat. Ben jij ook benieuwd? Lees vooral verder… Voor degene die niet weten wat brandreppen is, kunnen dit hier terug lezen.

– Wie zijn jullie? –

Hallo! Ik ben Samantha Krapels. ik ben 26 jaar en ik kom uit leiden. Op dit moment woon ik in Zoetermeer. Ik werk als verzorgende IG in een verpleeghuis. En mijn hobby is natuurlijk om mooie foto’s te maken van mijn dochter Alina. Alina wordt op 1 september 2017 2 jaar en zij draagt nu maat 92.

thumbnail_IMG_20170711_233304_026

 – Wou je altijd al met jou kindje gaan reppen & hoe ben je hierin terecht gekomen? –

Ik zag regelmatig op Facebook oproepjes en het dochtertje van Ruby. Hierdoor ben ik het heel leuk gaan vinden. Ik gaf Alina op en zo nu en dan werd ze uitgekozen. Alina werd regelmatig uitgekozen als modelletje. Een modellen oproepje op Facebook is meestal 1-malig. Als je een brandrepje bent krijg je regelmatig wat opgestuurd en promoot je echt het bedrijf.

– Heb je ooit getwijfeld foto’s van je kindje online te zetten? –

Ja, en dat heb ik af en toe nog. Ik vind dat ook niet zo gek. Iedereen kan haar foto’s zien en soms vindt ik dat wel een eng idee. Soms denk ik ook wel eens misschien vind ze het later helemaal niet leuk, op dat moment zal ik er ook meteen mee stoppen. Waarom doe ik het dan toch? Ik check alles, als ik iemand niet vertrouwd blokkeer ik diegene. Als je kindje beroemd zou zijn dan staat het ook overal op het net, alleen wordt er dan anders naar gekeken.

thumbnail_IMG-20170122-WA0002

– Heb je al met merken samengewerkt en doe je dit nog steeds? Zo ja, welke merken? –

Ja Alina al bij verschillende shops model geweest. Ik zal ze hieronder op een rijtje zetten.

– Ninito baby en kinderkleding

– Jenley’s

– Jayro bows

– Shirella bows

– Rebell sisters

– b4kids kinderkleding

– Happy Beebz

Bij Happy Beebz is ze uiteindelijk brandrepje geworden.

Ook is ze op dit moment gevraagd voor tof babykleertjes & accessoires, prinsessenhaarbandjes en creatief met Anouk. Heel spannend nog allemaal.

Hoe ik brandrepje ben geworden bij happy beebz? Ik heb zelf een groep op facebook met bijna 2000 leden. Hier zitten ook mama’s met webshops. Ik had foto’s geplaatst van Alina met “Alina is vaak modelletje geweest maar nog nooit een brandrep” Happy beebz las dat, en toen heb ik een berichtje gekregen met de vraag of Alina wilde brandreppen voor haar Happy beebz.

Voor in de toekomst hoop ik ooit nog te mogen brandreppen voor mi toetie baby en kinderkleding of ouapc . Verder is Alina nog een keer uitgekozen bij prenatal. Super trots was ik natuurlijk.

thumbnail_2017-07-06_14.37.55

– Heb je ooit foto’s gemaakt met artikelen die je eigenlijk niet mooi vond? –

Nee eigenlijk niet. Ik ben altijd wel blij met wat ik krijg.

– Vind jou kindje het altijd leuk om op de foto te gaan ?

Ze vindt het niet altijd leuk, dus als ze niet wil dan stop ik er mee. Dit laat ze duidelijk merken om gewoon niet op de doek te gaan staan haha.

– Heb je een speciale camera of iets van accessoiress aangeschaft voor de foto’s? –

Nee, dat wil ik in de toekomst wel. Nu maak ik foto’s met mijn samsung galaxy s6. En gebruik ik een rolgordijn voor een witte achtergrond.

– Waarin kun je je het meeste vinden, geposeerde foto’s of puur natuur? –

Puur natuur, ik vind onverwachtse foto’s vaak het leukst.

– Wat zou je als tip meegeven aan iemand voor wie de brandrep wereld nieuw is? –

Bewerk de foto’s niet te veel. Kleur aanpassen is prima. Ik ben zelf ook nog niet heel ver met het brandreppen, maar ik denk dat een goede telefoon ook van belang is (als je daarmee foto’s maakt). Ik mag in december gelukkig een nieuwe telefoon, en dan raadt ik echt de Samsung S8 aan. Als je echt buiten foto’s wilt maken denk ik wel dat je een camera nodig heb. Ik hoor vaak dat de nikon d3300 goed is.

thumbnail_PhotoGrid_1498558041103

Samantha super bedankt voor het invullen van deze vragenlijst. Ik vond het leuk om te lezen hoe jij hierin staat. Wat vonden jullie ervan? Laat het hieronder in het gastenboek weten… Wel zo leuk voor Samantha toch? En vergeten jullie haar niet te volgen op instagram als jullie benieuwd zijn naar meerdere foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.