‘ Stoere brandrepjes ‘ Estelle vertelt…

Vandaag vertelt Estelle over hoe haar kindjes brandrepjes zijn geworden en hoe ze hier zelf in staat. Ben jij ook benieuwd? Lees vooral verder… Voor degene die niet weten wat brandreppen is, kunnen dit hier terug lezen.

– Wie zijn jullie? –

Hallo! Ik ben Estelle, mama van Evi, 30 jaar, en woon in Almere. Ik ben office manager op een makelaarskantoor. Ik hou van shoppen, wandelen met Evi, en uren rondneuzen op Instagram. Mijn dochtertje heet Evi Mila, en is van 4 januari, dus nu ruim 6 maanden. Zij zit momenteel in kleding maat 62.

image1 (1)

 – Wou je altijd al met jou kindje gaan reppen & hoe ben je hierin terecht gekomen? –

Het leek mij wel leuk toen ik dat bij andere mama’s voorbij zag komen op Instagram. Ik heb meegedaan aan oproepjes maar ik ben ook gevraagd!

– Heb je ooit getwijfeld foto’s van je kindje online te zetten? –

Ik heb daar nooit over getwijfeld. Ik ben trots op mijn dochtertje en deel dan ook graag foto’s van haar met andere.

– Heb je al met merken samengewerkt en doe je dit nog steeds? Zo ja, welke merken? –

Ja ik heb met meerdere merken samengewerkt. Evi is brandrep voor verschillende shops. Ik zal ze even op een rijtje zetten.

DeemDesign

AaiAai

–  Feestjevanhout

Meneerkonijn

SeaYouLaterKids

B.E.S.S. newborn

 

FullSizeRender

– Heb je ooit foto’s gemaakt met artikelen die je eigenlijk niet mooi vond? –

Nee, ik doe alleen mee aan brandrep oproepjes die ik zelf ook leuk vind. En ik ben nog niet gevraagd voor iets wat ik niks vindt. Als het product niet bij mij (Evi) past dan doe ik er niet aan mee.

– Vind jou kindje het altijd leuk om op de foto te gaan ?

Ze vind het niet altijd leuk, en dan stop ik ook! Ik wil haar niet pushen iets te doen waar ze op dat moment geen zin in heeft, het is nog maar een baby.

– Heb je een speciale camera of iets van accessoiress aangeschaft voor de foto’s? –

Ik had toevallig al een camera liggen. Maak de ene keer met mijn mobiel en de andere keer met mijn camera.

– Waarin kun je je het meeste vinden, geposeerde foto’s of puur natuur? –

Een beetje van beide. Soms heb je een moment dat ik denk Evi zit/ligt er zo leuk bij even een foto maken! En soms is het natuurlijk ook geposeerd.

3959B8E1-8E98-4A9A-A7F5-D8949E600DE7

– Wat zou je als tip meegeven aan iemand voor wie de brandrep wereld nieuw is? –

Vooral houden aan je eigen smaak, doe wat jij leuk vindt en probeer geen andere na te doen. De kracht zit in je eigen smaak en creativiteit. Daarnaast maak je uiteraard de beste foto’s met goed daglicht en eventueel een camera.

image2

Estelle super bedankt voor het invullen van deze vragenlijst. Ik vond het leuk om te lezen hoe jij hierin staat. Wat vonden jullie ervan? Laat het hieronder in het gastenboek weten… Wel zo leuk voor Estelle toch? En vergeten jullie haar niet te volgen op instagram als jullie benieuwd zijn naar meerdere foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.