‘ Stoere brandrepjes ‘ Anne vertelt…

Vandaag vertelt Anne over hoe haar kindjes brandrepjes zijn geworden en hoe ze hier zelf in staat. Ben jij ook benieuwd? Lees vooral verder… Voor degene die niet weten wat brandreppen is, kunnen dit hier terug lezen.

– Wie zijn jullie? –

Mijn naam is Anne Vloet, ik ben 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend en 2 kindjes in Wanroij. Ik ben kapster, sinds 2013 heb ik mijn eigen kapsalon. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen, dagjes weg, festivals en ik ben een klein beetje koopverslaafd… sinds ik kindjes heb is dit goed uitgebreid 🙈 Daan is onze oudste, hij is bijna 2 jaar. Geboren op 28-08-2015. Hij draagt nu net maat 92. Zijn zusje Milou is 9 maanden nu, ze is op 17-10-2016 geboren en heeft nu maat 74.

image1

 – Wou je altijd al met jou kindje gaan reppen & hoe ben je hierin terecht gekomen? –

Toen Daan geboren was, vond ik het wel leuk om foto’s te maken van hem maar nooit voor ‘brandrep’ bezig geweest. Dit begon pas na de geboorte van Milou, toen heb ik meegedaan met een search van een shop met kaarten. Daan en Milou waren uitgekozen, dit was voor mij de eerste keer ‘brandrep’ zo begon het. Ik doe altijd mee met ‘brandrepsearches’, en ben één keer door een shop benaderd.

– Heb je ooit getwijfeld foto’s van je kindje online te zetten? –

Nee ik heb er nooit over getwijfeld om foto’s online te plaatsen. Ik vind het juist leuk.

– Heb je al met merken samengewerkt en doe je dit nog steeds? Zo ja, welke merken? –

We hebben al voor verschillende shops brandrep mogen zijn. 

Bold and Dust 

De leukste kinder kleding

Chewies&more

Little millie kids

Kiekebroek

The little cuties

Miep-ie

Studio MiZo

Hipclothing nl 

 

Op dit moment rept Milou voor :

The little cuties

Miep-ie

Studio MiZo

Kiekebroek

 

19534986_118175055460775_4574279456029409280_n

– Heb je ooit foto’s gemaakt met artikelen die je eigenlijk niet mooi vond? –

Alle spullen die ik heb gekregen vind ik zelf gelukkig mooi, wel eens dingen gehad die ik moeilijk vind te combineren maar met een flatlay is dat ook makkelijk weer opgelost

– Vind jou kindje het altijd leuk om op de foto te gaan ?

Daan heeft een tijdje gehad dat hij écht niet meer wou, toen ben ik ook gestopt met aanmelden voor hem. Milou wordt nu steeds groter en eigenwijzer en dat wordt wel iets moeilijker, maar ik leg of zet haar altijd even neer om foto’s te maken en dan zijn we ook zo weer klaar. Als Milou op de foto gaat wil Daan er ook steeds vaker weer bij, dus dat heeft ook zo z’n voordelen want ik vind het eigenlijk leuker als ze samen op de foto staan.

19623551_1928438937170140_6627379342273937408_n(1)

– Heb je een speciale camera of iets van accessoires aangeschaft voor de foto’s? –

Ik maakte eerst altijd foto’s met mijn telefoon, op zich vond ik dat prima, alleen soms worden de foto’s zo wazig. Sinds een paar weken heb ik een goede camera gekocht, een Nikon. Ook voor andere dingen maar ook omdat ik veel foto’s van Daan en Milou maak, de kwaliteit is dan toch een stuk beter.

– Waarin kun je je het meeste vinden, geposeerde foto’s of puur natuur? –

Ik heb vind ik zelf vaak geposeerde foto’s, dit omdat mijn huis niet echt geschikt is voor de foto’s die ik wil. Ik heb 1 kamer in huis waar ik foto’s maak dus daar moet ik ze dan neer zetten of leggen. Dan is het al geposeerd vind ik. Ik vind de ‘normale’ foto’s wel leuker als ik het bij andere zie. Maar dat heeft hier gewoon geen zin.

– Wat zou je als tip meegeven aan iemand voor wie de brandrep wereld nieuw is? –

Ik heb gemerkt dat je met daglicht zeker de mooiste foto’s maakt. Ik bewerk de foto’s ook nog altijd met snapseed om de achtergrond witter te maken. Ik ben zelf nog niet zolang bezig in dit wereldje maar weet wel dat een rustige achtergrond de mooiste foto’s maakt, dan komt de kleding of accessoires beter uit.

19535139_683770585157376_7768190061308280832_n

 

Anne super bedankt voor het invullen van deze vragenlijst. Ik vond het leuk om te lezen hoe jij hierin staat. Wat vonden jullie ervan? Laat het hieronder in het gastenboek weten… Wel zo leuk voor Anne toch? En vergeten jullie haar niet te volgen op instagram als jullie benieuwd zijn naar meerdere foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.