‘Stoere brandrepjes’ Francine vertelt…

Vandaag vertelt Francine over hoe haar kindje brandrepje is geworden en hoe ze hier zelf in staat. Ben jij ook benieuwd? Lees vooral verder… Voor degene die niet weten wat brandreppen is, kunnen dit hier terug lezen.

– Wie zijn jullie? –

Ik ben Francine, 23 jaar en getrouwd met Wilco. Wij wonen in Waddinxveen en ik werk als secretaresse/personal assistent bij een accountantskantoor in Bodegraven. Mijn hobby is Instagram 😉. Ik vind het heerlijk om kleding, accessoires, spulletjes voor de kinderkamer e.d. bij elkaar te zoeken en dit te delen. Ook vind ik het contact met andere mama’s erg gezellig! Ik heb een zoontje, Dave Kooiman. Hij is nu 13 maandjes. Het is een super vrolijk ventje met blondje haartjes, blauwe ogen en heerlijke spekwangetjes. Hij draagt nu nog net maatje 80. Als ik nu voor hem shop, neem ik maatje 86.

thumbnail_Foto artikel 1

 – Wou je altijd al met jou kindje gaan reppen & hoe ben je hierin terecht gekomen? –

Ik zag het bij andere feeds op instagram en vond dit natuurlijk wel erg leuk! Ik ben betere foto’s gaan maken met een witte achtergrond met als concept zwart/wit/grijs. Dit stijltje heb ik altijd al helemaal te gek gevonden, zelf heb ik ook veel monochrome kleding in mijn kast. Toen ik opeens werd benaderd vond ik dit te gek! En ik doe af en toe ook mee aan een brandrepsearch. Ik heb bijna alle foto’s van mijn Instagram verwijderd die niet monochrome waren. En ben toen lekker begonnen met shoppen via Instagram. Deze foto’s werden dan weer gedeeld op de pagina’s van de labels, zo wordt je een beetje bekend.

– Heb je ooit getwijfeld foto’s van je kindje online te zetten? –

Nee, nooit getwijfeld. Natuurlijk wel over nagedacht. Ik ben zo trots op mijn zoontje, dat ik dit graag met anderen wil delen. Ik vind het ook mega leuk om andere kindjes te zien! Zo gezellig al die Instagram vriendjes en vriendinnetjes!

– Heb je al met merken samengewerkt en doe je dit nog steeds? Zo ja, welke merken? –

Ik heb samengewerkt met:

VanPauline

Novisen Design (Zweden)

Dutch-lifestyle

Winkel van papier

Hello Bird

Olive & Mint

Op dit moment werk ik samen met:

Believemode.nl

Piccolo & Mi (Australië)

Big Dot Kids (Australië)

Ik krijg van andere labels ook kortingscodes voor een bestelling in ruil voor een leuke foto op mijn Instagram.

thumbnail_Dave onesie

– Heb je ooit foto’s gemaakt met artikelen die je eigenlijk niet mooi vond? –

Nee, het moet bij onze stijl passen. Ik ben benaderd door labels die bijvoorbeeld hele klassieke kleertjes hadden, daar bedank ik dan voor.

– Vind jou kindje het altijd leuk om op de foto te gaan ?

Niet altijd, het blijft een kind hihi. Dan stop ik ook want dan lukt het niet. Over het algemeen vind Dave het super leuk! En als je hem gewoon laat spelen is het helemaal makkelijk.

– Heb je een speciale camera of iets van accessoiress aangeschaft voor de foto’s? –

Ik heb een nieuwe compact camera gekocht, het liefst wil ik een spiegelreflex camera maar daar moet ik nog even voor sparen. Ik heb ook daglichtlampen (de goedkoopste bij Bol.com) gekocht.

– Waarin kun je je het meeste vinden, geposeerde foto’s of puur natuur? –

Allebei! Dave kijkt bij de geposeerde foto’s vaak in de camera en dan zie je zijn prachtige blauwe oogjes. Tegenwoordig plaats ik ook buitenfoto’s op mijn Instagram en die vind ik ook zo gaaf als Dave lekker bezig is met zijn ding.

– Wat zou je als tip meegeven aan iemand voor wie de brandrep wereld nieuw is? –

Doe wat je zelf leuk vind! En als je de foto’s wat beter wilt maken heb je daar zo veel apps en programma’s voor. Iets scherper, de helderheid e.d. Ideaal!

thumbnail_20170701_141353-01

Francine super bedankt voor het invullen van deze vragenlijst. Ik vond het leuk om te lezen hoe jij hierin staat. Wat vonden jullie ervan? Laat het hieronder in het gastenboek weten… Wel zo leuk voor Francine toch? En vergeten jullie haar niet te volgen op instagram als jullie benieuwd zijn naar meerdere foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.