Onze laatste vakantieweek!

Jeetje wat is deze vakantie snel voorbij gegaan! Maar dat was ook wel te verwachten nu. We hadden dit jaar beidde maar 2 weken vakantie. Dit omdat ik pas net terug was op het werk van mijn verlof, en omdat Sander in april toen Wout geboren werd, al 1 weekje had opgenomen. Vandaar nu maar 2 weekjes. Maar ondanks die 2 weekjes hebben we enorm genoten! Kijk je weer mee wat we onze laatste vakantieweek allemaal deden??

– Maandag –

Vandaag begon ik de dag met een wandelingetje met Ziva. Om daarna even de bedden weer allemaal lekker fris te maken een beetje op te ruimen en vervolgens samen lekker te eten. In de vakantie maak ik regelmatig zelf croissantjes met rauwe ham en cheddar kaas en écht, dat is zó ontzettend lekker! Vervolgens ben ik lekker met mijn zus even naar Uden geweest om te gaan shoppen. Ik had nog het een en ander nodig zoals een campingbedje, een zwemband voor Wout en een bikini. Gelukkig kon ik voor alles slagen, want dinsdag gingen we zwemmen! S’avonds zijn Sander en ik nog even naar Erica gewandeld ( bij ons in het dorp) en hebben daar samen wat gegeten. Ze hadden er nu onbeperkt mosselen. Dus 3x raden wat wij aten, juist ja, mosselen!! Heerlijk! Eenmaal thuis heb ik nog wat was opgehangen en zijn we op tijd naar bed gegaan voor het zwemmen dinsdag.

– Dinsdag –

Ook vandaag begon in mijn dag door met Ziva te wandelen. Daarna snel alles klaarmaken want we gingen zwemmen! Om half 11 vertrokken we richting Oss om naar het golfslagbad te gaan. Om 11.15 lagen we dan met de kiddies in het water! Wout vond het gelukkig ook leuk! Om half 1 begon Wout te mopperen, niet gek ook na anderhalf uur zwemmen ( lees dobberen..) en tijd voor de fles. Toen Sander de fles ging opwarmen was Wout al in slaap gevallen bij mij. Helemaal vertrokken haha. Toch nog een beetje gedronken maar vooral alleen maar slapen. Op de terugweg zijn we even langs de Mc Donalds op gereden met zijn alle en zijn we nog even langs mama en John geweest. S’avonds had ik het rijk alleen. Wout lag helemaal gesloopt in bed, en Sander moest weg. Ik heb lekker even een blogje geschreven onder het genot van een kaasje en een worstje, en heb tussendoor Jurassic Park zitten kijken.

– Woensdag –

Woensdag begon ik een keer met het ontbijten in plaats van eerst met Ziva wandelen. Ik ontbijt eigenlijk iedere dag hetzelfde. Heel eentonig ik weet het, maar dit vind ik lekker. Het is al een wonder dat ik dat s’ochtends uberhaupt kan, ontbijten. Dit is namelijk niet zo aan mij besteed. Ik ontbijt altijd met 2 stukjes peperkoek met daarop een plakje kaas. HEERLIJK!  We zijn even gezellig bij ons opa gaan kletsen en reden daarna even langs de apotheek om nieuwe medicatie voor Wout te halen. S’middags kwam de fysiotherapeut weer voor Wout en ging Sander met Ziva naar de dierenarts. We hadden voor de avond afgesproken met Kevin en Anouk. We gaan lekker uiteten in Veghel bij Suki Yaki. Ohhh wat hou ik van sushi! Na een gezellige avond eten, zijn we nog even bij papa en Mirian blijven hangen. We deden een drankje en gingen lekker naar huis. We zijn toen ook weer redelijk op tijd naar bed gegaan.

– Donderdag –

Vandaag begin ik de dag met een heel ritueel aan medicijnen. Voor Ziva en voor Wout. Pff zo zielig! Verder heb ik écht de hele dag lekker lui gedaan haha slecht he! Maar hey, daar hebben we vakantie voor! Ik kan je dus wel zeggen dat de donderdag niet zo spectaculair was!

– Vrijdag –

Vandaag begon ik weer met een ochtendwandelingetje. Daarna deden Sander en ik gezellig een spel. Hebben wat gegeten en zijn naar zijn ouders toe gegaan. Sander moest even iets wegbrengen en ik heb even bijgekletst. Eenmaal thuis hebben we snel frietjes gegeten want we gingen paardrijden! Ja echt, paardrijden haha. Sander is weer een uitdaging aangegaan.. Anouk en Kevin zijn bij Wout gebleven en wij gingen op pad. Ik heb een heeeeel klein rondje gelopen met Juliet aan het paard erbij. Ik vond het doodeng haha. Maar niet alleen doodeng, het deed ook ontzettend zeer aan mijn bekken nog. Dus nee, voor mij geen paardrijden. Sander daarentegen rende mooi rond haha. Die vond het super leuk en kon het ook nog. Ja ik dacht dat meneer weer eens gebluft had, maar deze keer niet! Toen we weer lekker thuis waren hebben we nog het keezenspel gedaan met Kevin en Anouk Oh wat hou ik van dat spel haha! Dus al met al een hele leuke dag!

– Zaterdag –

Wout heeft vannacht een  nachtje behoorlijk liggen spoken. Meneer draait namelijk steeds op zijn buik, maar vervolgens kan hij niet meer terug en raakt hij in paniek. Lekker handig dus.. Maar ach, het hoort erbij! In de ochtend heb ik even wat fotootjes gemaakt van Wout. Ja ik maak heel veel foto’s, ik hou der van! Nee ik deel ze niet omdat ik dat niet mag van Sander. Hij wil het absoluut niet hebben..  De rest van de dag hebben we een lekker luierdagje gehad en regelde we nog wat dingen die we nog moesten regelen. S’avonds heb ik een biefstukje en een varkenshaasje voor ons samen op de bbq gebakken  en hebben we lekker samen gegeten. We keken samen de film van André Hazes. Bloed, zweet en tranen. Blijft een mooie film. En jeetje, wat had die man een heftige jeugd pff.. steeds weer kippenvel! Na de film gingen we lekker naar bed. Om 1.00 uur word Wout krijsend wakker. Snel kijken en ja hoor, meneer is weer gaan draaien. Dit keer niet op zijn buik maar op zijn rug, overdwars in bed, met zijn been vast in de spijlen van de ledikant. Goed bezig vriendje! haha. Even lekker een flesje gedronken en meneer heeft tot 9.00 uur geslapen!

– Zondag –

Ons laatste vakantiedagje alweer! Ik heb lekker uit kunnen slapen. Sander was namelijk naar beneden gegaan met Wout. Zo fijn! Ik begon daarna mijn dag met lekker een warme douche. Daarna heb ik even wat was opgevouwen en opgeruimd. en schrijf ik deze blog. Vanmiddag gaan we nog gezellig naar mama en John toe met zijn alle. Het is daar kermis en zij hebben ons uitgenodigd voor een hapje en een drankje! Super gezellig dus! En zo sluiten wij onze vakantie heerlijk af! Wij hebben ontzettend genoten!

Hebben jullie ook zo’n fijne vakantie gehad ? 

Liefs kelly

6 Comments

 1. Dat klinkt als een heerlijke laatste week! En jullie hebben heerlijk gegeten! Vooral die mosselen zien er erg goed uit.
  En nu weer aan het werk vandaag?
  Ik moet nog 3 dagen werken (di,wo,do) en dan heb ik eindelijk vakantie!

  Like

  1. Het heeft inderdaad ook iets van mens erger je niet weg. Het is eigenlijk hetzelfde idee alleen dan met kaarten en je bent een ‘team’ met iemand. Het is in ieder geval heel erg leuk en helemaal niet duur in aanschaf.
   Hele fijne vakantieweek nog!🤗

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.