‘Stoere brandrepjes’ Lianne vertelt…

Vandaag vertelt Lianne over hoe haar kindjes brandrepjes zijn geworden en hoe ze hier zelf in staat. Ben jij ook benieuwd? Lees vooral verder… Voor degene die niet weten wat brandreppen is, kunnen dit hier terug lezen.

– Wie zijn jullie? –

Mijn naam is Lianne Albers, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend, 2 dochters en 6 geiten in het o zo mooie Sint Hubert. Ik werk 3 dagen in de week als kapster in een kapsalon in Sint Anthonis, voorheen 4 dagen per week maar toen ik moeder werd ben ik 1 dag in de week minder gaan werken. Hobby’s, mijn grootste is de hele dag kneuteren met de meiden. Sinds de geboorte van Fie is ook mijn passie voor fotograferen ontstaan. Mijn meiden, Fie is geboren op 28 november 2015, nu dus ruim 1,5 jaar oud en zit momenteel in maat 92. Teuntje is geboren op 19 april 2017, bijna 12 weken oud nu en zit in maat 56, broekjes soms al 62. (die lange slanke benen heeft ze niet van mij).

Lianne's gezin

 – Wou je altijd al met jou kindje gaan reppen & hoe ben je hierin terecht gekomen? –

Voor ik kinderen kreeg had ik totaal geen weet van brandreppen en had ook nooit gedacht dat ik dit zou gaan doen. Ik ben pas echt actief geworden op Instagram toen Fie ongeveer een half jaar oud was en ik mijn eerste spiegelreflex camera aanschafte. Ik volgde veel ‘’Instamommy’s’’ en veel leuke webshops. Ik zag regelmatig een brandrep-search voorbij komen maar had nooit gedacht dat ze mijn foto’s mooi genoeg vonden om hun kleertjes te promoten. Dit leek me natuurlijk wel heel erg leuk om kleertjes gratis toe gestuurd te krijgen in ruil voor foto’s. En aangezien ik heel trots ben op mijn meiden, gek ben op kinderkleding en foto’s graag op Instagram deel, leek het me een win/win situatie. Ik ben begonnen door me bij zoektochten voor brandreps op te geven bij shops waarvan ik de kleertjes leuk vond. Ik heb nog nooit zelf een shop benaderd, dat is ook helemaal niet mijn ding. Ik vind het leuk als ik gekozen word bij een zoektocht, maar is het niet zo.. ook prima! Het moet wel leuk blijven vind ik.

– Heb je ooit getwijfeld foto’s van je kindje online te zetten? –

Ik twijfel nu ook nog wel eens of ik er wel goed aan doe om zoveel van me kinderen online te zetten, maar dan denk ik ook weer.. het is gewoon de tijd waarin we leven. Onze kinderen groeien op met social media, en ik vind het gewoon heel leuk om mijn enthousiasme en moederlijke trots te delen met mijn volgers.

– Heb je al met merken samengewerkt en doe je dit nog steeds? Zo ja, welke merken? –

Momenteel werk ik met 5 merken samen. Ik zal ze hieronder even op een rijtje zetten.

Adamendekleinewolf

mintencloud

littlezshop

meneerkonijn

mijnfopspeen

Alle 5 hele toffe shops vind ik!!

Fie 2

 

– Heb je ooit foto’s gemaakt met artikelen die je eigenlijk niet mooi vond? –

Ik geef me alleen op bij een brandrep-search als ik het merk ook echt leuk vind. Ik ga mijn kinderen geen kleren aangeven die ik niet mooi vind. Alleen maar omdat het gratis is. Dus ik heb nog nooit kleren of spullen gekregen die ik niet mooi vind.

– Vind jou kindje het altijd leuk om op de foto te gaan ?

Ik fotografeer vooral als Fie aan het spelen is. Ik hou van spontane foto’s en niet van die gemaakte foto’s. Nou moet ik zeggen dat Fie zelf nogal graag poseert haha. Teuntje kan ik nog net neerleggen hoe ik wil, voordeel aan baby’s fotograferen haha, ze rennen nog niet weg. Als Fie even geen zin heeft in een foto, leg ik me camera weg. Als ik ga merken dat Fie het niet leuk meer vind dat ik foto’s van haar maak dan hou ik er ook mee op. Ik hou ook niet van perfecte foto’s, ze lachen tenslotte niet de hele dag..

Fie 1

– Heb je een speciale camera of iets van accessoiress aangeschaft voor de foto’s? –

Ik fotografeer met de Canon1300D, en sinds een paar maanden heb ik daar de 50mm lens bij gekocht. Hier ben ik heeeelemaal gelukkig mee, wat een verschil is dit zeg.

– Waarin kun je je het meeste vinden, geposeerde foto’s of puur natuur? –

Absoluut spontaan!!!! Spelende kinderen zijn het mooiste om te fotograferen, onbezonnen en niet gemaakt.

Fie en Teuntje 2

– Wat zou je als tip meegeven aan iemand voor wie de brandrep wereld nieuw is? –

Tips voor moeders die graag brandreppen, blijf vooral bij jezelf.. Doe het niet alleen omdat je graag gratig spullen ontvangt, het gaat tenslotte om je kinderen, zij zijn geen reclamemateriaal.

Fie en Teuntje 1

 

Lianne super bedankt voor het invullen van deze vragenlijst. Ik vond het leuk om te lezen hoe jij hierin staat. Wat vonden jullie ervan? Laat het hieronder in het gastenboek weten… Wel zo leuk voor Lianne toch? En vergeten jullie haar niet te volgen op instagram als jullie benieuwd zijn naar meerdere foto’s!

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.