1 jaar geleden..

Vandaag precies 1 jaar geleden, deed ik test en kwamen wij erachter dat ons leven voorgoed zou gaan veranderen.. Wij zouden namelijk 9 maanden later door het leven gaan als papa & mama. Jeetje wat was dit een geweldige dag!

test

En niet alleen die dag overigens. Ik kan nu zeggen dat toen we eenmaal zwanger waren, en sinds Wout geboren is, we gelukkiger zijn dan ooit! Écht, wat is zwanger zijn toch mooi! Wat heb ik genoten van de trapjes en het gedraai in mijn buik. Dit mis ik stiekem ook echt wel moet ik toegeven. En dan na 9 maanden zwangerschap onszelf papa en mama mogen noemen vind ik echt o zo bijzonder! Wout is nu ondertussen gewoon over een week alweer 4 maanden! Bizar gewoon ook hoe snel de tijd vanaf toen gegaan is. Zo heb je de test in je handen & zo ben je een paar maanden later na een zwangerschap van 39 weken en 5 dagen gewoon papa en mama!

Knipsel.PNG

Wat vond ik het toch steeds weer leuk om een buikfoto te maken. Vooral ook op het eind, ik wist namelijk niet welke de laatste zou zijn. De foto die je dan ook hierboven ziet is mijn allerlaatste buikfoto, genomen met precies 39 weken. 5 dagen later was Wout er. Iedere dag genieten we volop van ons mannetje. En nu in de vakantie al helemaal! En daarmee ga ik nu dan ook gauw verder!

Hoe en wanneer kwamen jullie erachter dat je zwanger was? En hoelang is dit geleden?

Liefs kelly

2 Comments

  1. De eerste keer dat ik erachter kwam dat ik zwanger was, was op de ochtend van oudejaarsdag 2013. We wisten dat het een heel mooi 2014 ging worden waarmee onze wens in vervulling was gegaan. De tweede keer was een week later dan de 2e verjaardag van ons zoontje. Rond 7 September 2016

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.