De eerste week vakantie alweer voorbij!

Jeetje wat gaat de tijd snel wanneer je vakantie hebt! We hebben er gewoon alweer 1 hele week op zitten! We genieten iedere dag van de dingen die op ons pad komen. Wij zijn ook echt van die mensen die niks plannen en gewoon maar kijken wat we die dag kunnen gaan doen. Van op vakantie gaan houden wij niet perse. Misschien dadelijk als Wout wat ouder is. Een weekendje weg vinden we nog wel leuk, maar ook dan zijn we weer blij als we thuis zijn. Thuis kun je namelijk net zo goed gewoon volop genieten toch! Wat wij zo nu en dan al gedaan hebben onze vakantie lees je hier..

vakantie2017

Zaterdag:

Vorige week zaterdag begon onze vakantie. We zijn toen lekker met mijn petekindje gaan shoppen voor haar verjaardag, kochten een nieuwe tuinset en gingen met Fay naar de Mc Donalds voor haar verjaardag. Dit was een gezellige geslaagde dag! Die was dan ook zo voorbij!

Zondag:

Zondag in de ochtend heb ik thuis de tuin helemaal schoongespoten en ons nieuwe tuinset in elkaar gezet. Zo blij dat dat af was, we hebben meteen buiten gegeten! Daarna lekker door naar de verjaardag van Fay! Ook dit was weer een gezellig geslaagd dagje!

Maandag:

En jeetje, zo zaten we alweer bij de maandag! We hadden vandaag een redelijk rustig dagje op de planning. Hebben dan ook niet super veel gedaan, lekker relax! S’avonds hadden we nog een afspraak staan en daarna zijn we naar de verjaardag van papa geweest. Die is weer een jaartje ouder!

Dinsdag:

Dinsdag zijn we bij een oud collega van Sander op bezoek geweest op de camping! Ieder jaar zitten hun daar 4 weken lang en gaan wij er een dagje op bezoek. We nemen dan altijd de hond mee ( al van pups af aan) omdat zij helemaal gek op Ziva zijn. Dit jaar kwamen we voor het eerst met zijn vieren. Weer een hele leuke en gezellige dag gehad!

Woensdag:

Woensdag was het in Mill de jaarmarkt. Hier ga ik eigenlijk ieder jaar wel naartoe. En ja ieder jaar koop ik hier wel weer ‘meuk’ wat ik op dat moment MOET hebben, maar waar ik eigenlijk niks mee kan doen haha. Misschien wel herkenbaar voor mensen. Maar hey! Dit jaar kocht ik gewoon NIKS!! Ik heb eventjes snel iets gegeten daar en ben toen gezellig naar Anouk toe geweest. Nog even lekker gekletst en toen snel naar huis voor Wout zijn fles.. S’avonds heb ik nog wat aan mijn site zitten sleutelen. Voor de trouwe volgers wel te zien denk ik dat de site helemaal veranderd is. En ben ik daarna lekker naar bed gegaan.

simpel-thoughts-dag-voorbij-600x467

Donderdag:

Donderdag hebben we een lekker lui dagje gehad en zijn we rond een uur of 5 richting Vinkel gereden naar de ouders van Sander. We hebben daar lekker frietjes gegeten even gezellig gekletst en zijn toen weer naar huis gegaan. ( écht mensen, in Vinkel zit een friettent met de lekkerste stoofvlees en frietjes ever!) Eenmaal thuis hebben we lekker samen op de bank nog wat films gekeken en zijn we naar bed gegaan.

Vrijdag:

En zo zijn we alweer bij de vrijdag!  Sander is nog even naar huis gereden om daar nieuwe deuren voor bij ons binnen op te halen en ik heb wat opgeruimd en gepoetst. Sander heeft bij thuiskomst de deuren meteen in de lak gezet en toen hebben we samen lekker wat gegeten. En daarna gezellig bij mijn zus en schoonbroer wezen buurten. Jaa dit was een latertje pfoehh haha maar wel heel gezellig!

Zaterdag:

Vandaag heb ik wat boodschapjes gedaan, en Sander nog even gewerkt ( voor zijn eigen bedrijf) Ja dat gaat in de vakantie gewoon door. S’avonds hadden we mijn ‘stief’zusje en haar vriend uitgenodigd om lekker te komen bbq’en en een spellenavond te doen. Smiddags baaaaalde we dat we dit hadden gedaan omdat het zoon rot weer was. Maar écht het kwam hier met bakken uit de lucht. Toen ik aan het eten begon stopte het ineens en we hebben echt super mooi weer gehad haha. Dikke meevaller! Wij helemaal happy want konden toch lekker buiten zitten met een gezellig vuurtje aan! Ook vandaag werd het weer een latertje! Maar was wederom heel gezellig!

2cd025cb687ae064277020437452b645--stress-free-beach-quotes

Zondag:

Tja en zo zitten we alweer bij vandaag! Een hele week om! Sander werkte weer wat, en ik heb wat opgeruimd. Sander heeft de deuren weer opgehangen binnen en is wat aan het rommelen in de tuin en in het schuurtje. Verder voer ik vandaag niet heel veel uit maar geniet ik vooral van het lekkere weer, in het zonnetje met mijn laptop nu op schoot en Wout die lekker langs mij op zijn speelmatje ligt te spelen! HEEEEERLIJK !

Zo zie je maar dat wij eigenlijk niet heel veel aparte dingen doen in onze vakantie. Maar ondanks dat we niet veel doen, genieten we ontzettend! We genieten volop van ons mannetje en het samen zijn als gezin! Dan zijn wij al gelukkig! Wel willen we graag nog een keertje gaan zwemmen in de vakantie. Hierover zijn we wel nog in twijfel.. Waarom? Dit omdat Wout nog zo klein is en maar heel eventjes kan zwemmen. Dit vind ik dan persoonlijk gewoon écht zonde van het geld. ( gierig misschien maar wel waar!) Verder hebben we niet perse meer iets op de planning staan.. We zien wel waar het schip strand en waar we zin in hebben!

Hoe houden jullie vakantie? Willen jullie echt weg, dingen ondernemen, of net als ons gewoon zien wat er op je pad komt? 

Bedankt voor het lezen weer!

Liefs kelly

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.