‘Stoere brandrepjes’ Roxanne vertelt..

Vandaag vertelt Roxanne over hoe haar kindje brandrepje is geworden en hoe ze hier zelf in staat. Ben jij ook benieuwd? Lees vooral verder… Voor degene die niet weten wat brandreppen is, kunnen dit hier terug lezen.

– Wie zijn jullie? –

Hi, ik ben Roxanne 23 jaar oud en woon op dit moment in Deventer. Op dit moment ben ik nog herstellende van me zwangerschap maar vanaf Augustus ga ik weer 2 keer in de week aan de slag als verkoopster. Je kan ondertussen wel zeggen dat ik er weer aan toe ben om even wat afleiding te zoeken in het werk. Samen met me vriend ( 5.5 jaar samen ) heb ik een zoontje Djéliano Niilo Maalderink, jep ik ben zo moeder die houd van aparte namen. Achter beide namen zit een verhaal dus het is niet zomaar ! Ons mannetje is 18 januari 2017 geboren na een zwangerschap van bijna 42 weken. Het is een bulletje van 70 cm lang en meer dan 8 kilo dus kleding maat 68 / 74 op dit moment.

thumbnail_20170616_162344-01

 – Wou je altijd al met jou kindje gaan reppen & hoe ben je hierin terecht gekomen? –

Tot begin Juni wist ik niets af van de brandrep wereld. Ik ben er eigenlijk een beetje ingerold. Ondertussen doe ik er zelf wel wat meer moeite voor hoor! Wij zijn groot fan van KMDB ( klerenmakendebaby ) en zijn toen benaderd door de eigenaresse of we BE wilden zijn. Zij vind onze foto’s mooi en wij haar kleding dus hey betere deal is er niet toch?!

– Heb je ooit getwijfeld foto’s van je kindje online te zetten? –

In de zwangerschap heb ik altijd geroepen me kind komt nergens die hou ik van internet af en ga zo maar door. Sinds zijn geboorte ben ik 100 graden gedraaid want ja ik was op slag verliefd i mean welke mama niet ?! Af en toe heb ik getwijfeld puur omdat die zelf niet kan beslissen maar er is niets mooiers dan jou eigen kind te zien stralen toch ? Bepaalde foto’s posten we niet en dat doen we wel heel bewust. Foto’s zoals in bad of in ze luier zijn voor onszelf en niet voor de buitenwereld.

– Heb je al met merken samengewerkt en doe je dit nog steeds? Zo ja, welke merken? –

Jep we hebben met meerdere samengewerkt en werken inderdaad ook nog samen.. Ik zal ze op een rijtje zetten voor je.

KMDB

ukkiemusthave

hippe ukkiez

kiddome

GERSS.nl
hippenaamkadootjes

 wollie

wolkiez

little adventure

rascal

leukste kinderkleding

fashionkidsnl

Toff

Sorry als ik wat vergeet maar dit is het nu op dit moment..

– Heb je ooit foto’s gemaakt met artikelen die je eigenlijk niet mooi vond? –

Nee eigenlijk niet.. gelukkig word er wel een beetje rekening gehouden met wat bij het kindje past, dat scheelt echt een hoop. Denk dat als het me wel zou gebeuren en het zou Djéliano echt niet staan, dat ik het ook aangeef bij de desbetreffende webshop.

– Vind jou kindje het altijd leuk om op de foto te gaan ?

Djéliano is een heel vrolijk mannetje die van alle aandacht houdt. Ja er word wel eens tegengestribbeld maar dan is hij moe en dan gaat ie gewoon lekker ze bedje in. Op het moment dat we foto’s maken spelen we ook ondertussen met hem dus hij ziet het meer als speeltijd dan echt moeten liggen. Tenminste, daar ga ik vanuit hoor.

– Heb je een speciale camera of iets van accessoiress aangeschaft voor de foto’s? –

Het enige wat wij hebben aangeschaft is een wit kleed waar die op kan liggen. De foto’s maak ik gewoon met mijn telefoon de s8+. Wanneer Djéliano in staat is zelf te gaan zitten ga ik een rolgordijn aanschaffen omdat dat veel makkelijker is dan.

– Waarin kun je je het meeste vinden, geposeerde foto’s of puur natuur? –

Puur natuur, hij kan natuurlijk nog niet bewust poseren dus hier kan het ook niet anders. Zelf vind ik de gemaakte poses bij kindjes een stuk minder mooi. Bij de natuurlijke foto’s zie je een kind echt stralen en dat maakt de foto juist mooi !

– Wat zou je als tip meegeven aan iemand voor wie de brandrep wereld nieuw is? –

Zelf heb ik geen tips voor mensen die willen brandreppen. Het enige wat ik mee kan geven is dwing je kindje niet. Als je kind niet wilt moet je het zelf ook niet willen toch ?

thumbnail_20170701_141353-01

Roxanne super bedankt voor het invullen van deze vragenlijst. Ik vond het leuk om te lezen hoe jij hierin staat. Wat vonden jullie ervan? Laat het hieronder in het gastenboek weten… Wel zo leuk voor Roxanne toch? En vergeten jullie haar niet te volgen op instagram als jullie benieuwd zijn naar meerdere foto’s!

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.