Hoe mijn eerste werkweek was..

Mijn eerste werkweek zit er alweer op. We hebben onlangs weekend gehad en morgen mogen we weer. Maar hoe is mij die eerste werkweek nou eigenlijk bevallen? Dat lees je hier..

Dinsdag was mijn eerste werkdag die week. Ik had er ontzettend veel zin in en heb dan ook heerlijk gewerkt! Weer lekker zoals van ouds de vracht gedaan ( en geloof me dat is echt al lang geleden! ) En nog steeds heb ik zoals voorheen, als de vracht erin zit een heel voldaan gevoel. Op een of andere manier geeft dat ’n kick of zo om hem er zo snel mogelijk in te ‘gooien’ ( wel goed natuurlijk) . Ik moet wel heel eerlijk toegeven dat ik toen ik s’avonds thuis kwam echt kapot was haha. Maar ach, we hadden de woensdag lekker vrij en tijd om bij te komen. Ik deed wat huishoudelijke taken ( hierover vertel ik jullie binnenkort meer) en verder heb ik lekker de tijd met mijn kleine vriendje besteed. Donderdag heb ik Wout weggebracht en ben ik daarna lekker gaan werken. Weer een totaal andere werkdag. Ik heb deze dag de THT gelopen. Hiervoor ben ik samen met een andere collega verantwoordelijk. Wij horen ervoor te zorgen dat er niks in de winkel ligt dat over datum is. Plus we zorgen ervoor dat de producten die bijna over datum gaan afgeprijsd worden zodat klanten deze voor een klein prijsje mee kunnen nemen. Hier ben ik eigenlijk de hele middag zoet mee geweest. En nee, niet omdat er zoveel over datum is bij ons, integendeel zelfs. Maar omdat we een nieuw systeem gaan opzetten hierin waardoor alle producten 1 voor 1 gecheckt moeten worden en genoteerd. Dus dit is behoorlijk wat werk. Maar wel leuk! Ook nu ging ik helemaal ‘total-loss’ naar huis. Jeetje wat is dit weer even wennen na zo’n lange tijd. Wout had om half 10 de laatste fles. Ik lag om 10 voor 10 in bed en ik zeg je dat ik om 9 voor 10 al kei vertrokken was haha.

slapen blog foto

Vrijdag was het weer vracht dag. Wij krijgen namelijk 2 keer in de week vracht in de winkel. Toen ik op het werk aankwam ( ik begin later ivm koopavond) was de vracht er al. We hebben weer flink doorgewerkt waardoor de vracht er al heel snel inzat. Daarna heb ik nog wat dingen uitgezocht qua voorraad etc. en de winkel geveegd, maar vooral klanten geholpen. Ook dit was weer een heerlijke werkdag waar ik moe maar voldaan naar huis toe ging.

Ik denk dat jullie uit mijn verhaal wel op kunnen maken dat mijn eerste werkweek erg geslaagd was ondanks dat hij zo vermoeiend was. Dit zal nog wel even zo zijn omdat ik zelf natuurlijk nog in het ritme moet komen. Verder moet ik nu nog 1 weekje werken en dan hebben wij lekker 2 weekjes vakantie! Lekker samen gaan genieten van ons mannetje.

Hebben jullie nog leuke tips om te gaan doen in onze vakantie? We wouden eigenlijk naar een trouwbeurs gaan. Maar die zijn er natuurlijk net in onze vakantie geen te vinden.. Heel fijn haha. Verder hebben we nog niks op de planning eigenlijk. We willen eigenlijk wel van alles gaan doen maar zouden dus écht niet weten wat we kunnen gaan doen en vooral ook met een baby erbij.. Dus iemand leuke tips en ook ‘babyproof’ ? Ik hoor het graag!

Heb jij al vakantie? Zo ja, wat heb je allemaal gedaan of wat ga je doen? Ik hoor het graag! 

Liefs kelly

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.