Nieuwe ronde nieuwe kansen..

Zoals jullie in mijn vorige blogs hebben kunnen lezen lag Wout vorige week in het ziekenhuis.  Eerder schreef ik al over mijn eerste werkweek na mijn verlof. Helaas heb ik nog maar 2 dagen kunnen werken waarvan 1 in de winkel waar ik altijd werk en 1 in Schijndel. Op de tweede werkdag begon het langzaam al ‘verkeerd’ te gaan met Wout. Hierdoor heb ik in totaal dus ook nog maar 2 dagen kunnen werken, omdat we vrijdags in het ziekenhuis terecht kwamen. Ik vind dat ik dan nu ook wel met volle overtuiging mag zeggen dat ik eigenlijk gewoon weer opnieuw aan mijn eerste werkweek ga beginnen.. Die 2 dagen waren er om alvast in te komen haha. Hopelijk bij deze nieuwe ronde geen gekke dingen. Geen baby in het ziekenhuis of andere rare gevallen. Ik heb mijn portie ‘ellende’ wel even gehad. Afgelopen weekend hebben we het dan ook echt even rustig aan gedaan omdat we beide ontzettend gesloopt waren na zo’n week. Morgen weer vol frisse zin aan het werk. En dan komt oma lekker op Wout passen. Want ook die heeft nog maar 1 oppasdagje gehad nu haha. 

Wout is er ook klaar voor!

Laatst kreeg ik van iemand de vraag of dat ik het niet eng vind om Wout nu bij de oppas (oma) of de opvang achter te laten. Dit omdat hij natuurlijk in het ziekenhuis gelegen heeft. Het antwoord voor mij was heel simpel. Nee. Waarom niet? Hier kon niemand iets aan doen. Het is namelijk niet zo dat omdat het de donderdag bij de opvang niet goed ging dit aan hun lag. Zei hebben er echt alles aan gedaan om Wout aan het eten te krijgen, maar het lukte gewoon niet. Mijzelf lukte het overigens ook niet.  En ik heb voor mezelf ook in mijn gedachte dat als er iemand een baby wel de fles kan geven hun het zijn.. Zei hebben er namelijk voor geleerd en doen dat dagelijks. Dus ik zeg met volle overtuiging dat ik Wout wederom met een gerust hart kan achterlaten, precies zoals ik dit in het begin ook deed. Wout zijn medicijnen doen z’n werk goed dus ik zeg dat we weer kunnen knallen deze week! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.