Hoe het er nu voor staat..

Zooo en nu is het ondertussen alweer Woensdag.. pff wat bizar eigenlijk hoe snel de tijd hier gaat. Je word zo geleefd dat je er echt geen benul van hebt. Zoals ik in mijn eerdere blog al vertelde, kregen wij gisteren de uitslag over het plan van aanpak. De logopedist was nog steeds niet geweest maar kwam nog net even gauw meekijken bij de voeding voordat ze de vergadering in gingen. Helaas dronk Wout helemaal niet goed toen ze meekeek. Hij kreeg er niet meer als 55cc in. Absurd weinig weer dus. Dit verbaasde mij ook wel weer enorm, omdat hij zijn andere flessen wel al allemaal goed gedronken had. Maargoed. Daarvoor zijn we ook hier. Rond half 12 kwam de verpleegster langs met de kinderarts. Hij heeft nog wat kleine onderzoekjes bij Wout gedaan. Bij deze onderzoekjes vond hij wederom niks bijzonders. Maar omdat Wout nog steeds best veel spuugde, willen ze hem sowieso in plaats van 5 milligram naar 10 milligram gaan zetten wat betreft de medicatie voor de reflux. Hier kan ik me dan ook wel in vinden omdat het echt nodig is. Verder willen ze hem toch nog hier houden tot sowieso vrijdag omdat hij wel echt aan moet gaan komen nu. Smiddags kwamen Mieke en Elfie even gezellig op bezoek en spelen met Wout. Zo fijn als er zo nu en dan wat mensen binnen lopen om wat te buurten te hebben. Toen zei weer weg waren wou ik even gaan liggen. Ik was namelijk zooo ontzettend moe door deze slopende dagen. Ik was dan ook meteen vertrokken. Helaas voor korte duur. Een kamer naast ons was een kindje ontzettend hard aan het gillen en krijsen, heel fijn. Wout en ik beidde klaarwakker.. Bleek ook nog eens niks aan de hand te zijn, dit kindje was gewoon enorm opstandig. pff.. S ’avonds was Sander er weer en op het moment dat Sander er was begon ik me met de minuut beroerder te voelen. Ik nam dan ook een paracetamol, die heeft nog geen 1 minuut in m’n lichaam gezeten of ik moest snel naar de wc. Jep alles overgegeven. weg paracetamol. Ik durfde alleen geen nieuwe meer te pakken. Bang dat ik weer moest spugen. We zouden nog bezoek krijgen. Anouk kwam langs. Ik wist dat ze al onderweg zou zijn dus ik wou haar niet afbellen. Helaas heeft ze niet heel erg veel aan mij gehad, maar ach, ze kwam voor Wout haha. Mama kwam ondertussen met wat eten, waar ik uiteraard niet aan moest denken. Maar Sander was er blij mee, extra stukje vlees voor hem. Toen iedereen weg was zijn Sander en ik even samen op bed gaan liggen. Ik was zo beroerd dus vond het zo fijn even in zijn armen te kunnen liggen. Om half 10 is hij 

Wout de fles gaan geven en zelf ook lekker naar huis gegaan. Ik lag ondertussen al zowat te slapen van vermoeidheid/beroerdheid. S ’nachts kwam Wout nog even voor zijn tutje. Ik had echt totaaaal geen kracht dus piepte de verpleegster op. Zei heeft Wout zijn tutje gegeven en meneer sliep meteen verder. Nog geen 5 minuten later voelde ik het alweer opborrelen. Hup snel naar de wc.. Hmm niks. Dan toch nog maar voor de zekerheid een paracetamol pakken en vlug mijn bed weer in. Alleen heeft deze paracetamol het wederom weer niet lang volgehouden. Het kwam er gelijk weer uit. Helemaal totall los ben ik daarna weer in slaap gevallen tot half 6. Toen kwam Wout voor zijn flesje. Toch maar zelf geprobeerd de fles te geven, wat aardig lukte, en toen snel weer terug naar bed. Om half 9 ben ik even gaan douchen waar ik wel iets van opknapte maar nog niet zoals het moet zijn. Na mijn douche heb ik met pijn en moeite een krentenbolletje op. 

Hierna kwam de verpleegster met Wout zijn medicatie, flesje en de weegschaal. Het moment was daar… Zou hij dan eindelijk iets zijn aangekomen?? Zijn gewicht zat zaterdag op 5035 gram en vandaag op 5080 gram. YES! Wout is gelukkig iets aangekomen!

 Er begint vooruitgang in te zitten. Zo fijn!  Na het weegmomentje heeft Wout lekker gedronken en flink gespeeld. Opa kwam nog even langs en nou is hij helemaal knock-out van al dat spelen met opa. Ik wacht nog even op de kinderarts die ieder moment langskomt, en ga dan zelf ook nog even plat. Hopelijk ben ik dan straks weer wat opgeknapt. Zou haast zeggen dat die reflux besmettelijk is haha. En weet je wat nog het raarste is.. Wout ondanks alles iedere dag zo ontzettend vrolijk, hij blijft maar lachen haha.

Bedankt voor het lezen weer en ik houd jullie op de hoogte over eventueel nieuwe ontwikkelingen.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.