Back to reality!

126

Tja, eens moest het er weer eens van komen. Na een dik half jaar thuis gezeten te hebben door mijn zwangerschap en verlof, mogen we deze week weer aan het werk! Ik moet eerlijk toegeven dat ik er wel een dubbel gevoel bij heb. Het lijkt me namelijk héérlijk om weer lekker aan het werk te zijn. Het in contact zijn met mensen, de gezellige sfeer in ons team, het gezellige dollen maar toch hard doorwerken op de winkelvloer, een klant helemaal tevreden en blij de winkel uit laten gaan, ja dit zijn echt wel dingen die ik heel erg gemist heb. Maar van de andere kant vind ik het écht niet leuk om Wout zoveel minder te gaan zien. Ik vind het heerlijk om dat kleine mannetje om me heen te hebben. Het gebrabbel, het knuffelen, het spelen.. Oh wat ga ik dat missen de tijden dat ik werken ben. En ik weet echt ook wel dat het goed is om je kindje een beetje ‘los’ te laten. En dat komt ook allemaal wel goed, alleen zal dit even heel erg wennen zijn.

Verder ben ik wel heel erg benieuwd hoe het werken lichamelijk uit zal pakken. Ik heb natuurlijk heel erg veel last van mijn rug gehad, en nog steeds. Ik ben al expres begonnen met sporten zodat ik lichamelijk weer wat aansterk, maar toch is je houding op je werk altijd anders. Maar de tijd zal het leren. We hoeven ook niet meteen volle bak te gaan natuurlijk. Als we rustig kunnen opstarten, waar ik de kans voor krijg van mijn baas, moet dit helemaal goed komen.

 

Wel vind ik het echt spannend om weer te gaan werken, puur omdat ik gewoon ook echt al een half jaar eigenlijk helemaal niet bezig ben geweest met de producten uit de winkel. Hierdoor spoken er allerlei scenario’s door mijn hoofd die waarschijnlijk helemaal niet nodig zijn, maar die ik wel heb. Een voorbeeldje is, weet ik alles nog wel? Na een half jaar niet met de producten bezig geweest te zijn is er misschien wel informatie weg geëbd.. Dan krijg je dus zo’n moment waarop een klant iets aan je vraagt en je met je mond vol tanden staat.. Hier ben ik dus echt bang voor, en ik weet echt wel dat als ik de klant uitleg dat ik er een half jaar uit gelegen heb ze daar echt wel begrip voor hebben, maar toch voelt dit voor mijzelf echt niet fijn. Ik heb dan het idee dat ik hartstikke voor schut sta bij de klant. Dat is wel een ding wat enorm door mijn hoofd rondspookt. Beetje raar misschien voor sommige, maar wel wat er speelt.

Achja, we gaan het allemaal op ons af laten komen en zien wel waar het schip strand. Qua oppasdagen hebben we het allemaal fijn geregeld dus dat geeft een hele hoop rust. Morgen heb ik nog één dagje vrij, die we lekker met een bbq af zullen gaan sluiten samen met de vriendengroep. Dit omdat het kermis is in Wilbertoord. Ieder jaar standaard met de kermis gaan we met heel de groep op maandag bbq’en. Dit is altijd super gezellig dus een mooiere afsluiting van mijn verlof kan ik niet hebben dacht ik zo. Dus nog 1 dagje genieten morgen en dan mogen we weer!

 

 

 

Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad. Ik heb afgelopen week nog even flink genoten van mijn gezinnetje. Voor nu wil ik jullie allemaal nog een héle fijne zondagavond wensen!

Vond jij het ook zo’n dubbel gevoel om weer te gaan werken? Of had je er juist totaal geen moeite mee?

Liefs kelly

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.