They said yes!

 

IMG_1561

Afgelopen zaterdag had ik een leuk meidendagje op de planning staan! Mieke en Elfie kwamen naar mij toe. We zouden allemaal wat te eten maken en dan die middag lekker lunchen! Super leuk en gezellig dus! Om half 12 hadden we afgesproken. Zei stonden hier beidde om half 12 helemaal klaar op de stoep, terwijl ik in de keuken nog aan het vechten was met mijn quiche.. Ja echt wat ’n drama. Koken en hapjes maken is echt zó niet mijn sterkste kant haha. Uiteindelijk na wat hulp van Mieke en Elfie die mij wegwijs maakte in het recept was hij dan klaar. Tot overmaat van ramp giet ik de saus over de quiche die in de bakvorm zit, alleen komt dit er aan alle kanten uitgedropen. Héél fijn! Snel de oven in om de schade te beperken. En inderdaad hij is uiteindelijk gelukt. Alleen het op smaak brengen met zout en peper iets te letterlijk genomen.. Hij was erg zout haha. We hebben er alle drie een stukje van geproefd, niet lekker. Dus hup de container in! Erg zonde maar wel nodig! De hapjes van Mieke en Elfie daarentegen waren érg lekker! Gelukkig was dat na mijn mislukking ook nog meer als voldoende.

IMG_1563

IMG_1565

Als toetje had ik nog een aardbeien kwarktaart gemaakt, gelukkig was die wel lekker!

IMG_1564

Maar voordat we aan het toetje begonnen had ik nog een verassing voor Mieke en Elfie. Ik had namelijk een bordje gekocht met voorop de tekst – Omdat jij de liefste vriendin bent! – En op de achterkant had ik bij beidde een voor mij erg belangrijke vraag gezet. Ik was dan ook bloednerveus! Ik heb ze namelijk gevraagd of ze mijn getuige willen zijn op onze bruiloft.

IMG_1558

Gelukkig zeiden ze allebei heel enthousiast Ja! Ergens wel verwacht natuurlijk maar zeker niet minder spannend! Zó blij dat zei dit willen doen. Je wil toch je beste vriendinnen op deze dag de hele dag om je heen hebben. Niet dat dat anders niet had gekund hoor maar toch. Ik ben helemaal happy!

Zondag hebben Sander en ik gewoon eens een dag echt maar dan ook echt helemaal niks gedaan. We waren allebei ontzettend moe, dus hebben we lekker met wat filmpjes op de bank gelegen. Ook wel heel fijn voor ’n keer!

Mijn weekend is heerlijk geweest zoals je ziet. Nu nog even volop van mijn allerlaatste weekje verlof gaan genieten. En dan gaat het ‘gewone’ leventje weer beginnen.

Hoe was jullie weekend? En voor degene die gaan trouwen of getrouwd zijn.. Hoe hebben jullie je getuige gevraagd??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.