Dagje voor mezelf!

Gisteren had ik een heerlijk dagje voor mezelf. Wout ging namelijk van 9.00 tot 16.00 op proefdag bij het kinderdagverblijf. Hier heb ik dan ook even gebruik van gemaakt natuurlijk!

Ik ben s’ochtends vroeg op gestaan om alles in orde te maken. Zo heb ik tijdens het onbijt Wout zijn boekje ingevuld hoe hij qua voedingen uitkwam die dag, en wat hij wel en niet prettig vind. Zo weten zei een beetje hoe Wout is.  Eenmaal hiermee klaar ben ik mezelf gaan opfrissen en klaarmaken voor de dag. Wout sliep ondertussen nog heerlijk. Toen ik rond half 9 klaar was heb ik Wout toch maar wakker gemaakt. Hij moest namelijk nog ingesmeerd worden met zonnebrand en dan meteen weggebracht worden naar het kinderdagverblijf. Meteen toen hij daar was zou hij eigenlijk de fles moeten omdat hij die dag om 9.00 uur uitkwam voor zijn fles. Vandaar dat ik Wout zo lang mogelijk heb laten slapen anders zou hij zolang moeten wachten op zijn flesje. Hier hebben we nu dus geen last van gehad. Snel even wat uitleg gegeven aan de medewerkers van het kinderdagverblijf. Dit omdat Wout qua voedingen net wat meer aandacht nodig heeft. Dit hebben ze dan ook gemerkt. Bij het ophalen hoorde ik namelijk dat ze met de eerste fles van 9 uur maar liefst 1,5 uur bezig zijn geweest.. Oepsie haha. Zo apart eigenlijk. Mijn moeder, zus en ik kunnen hem makkelijk de fles geven. Bij Sander en de rest drinkt hij hem namelijk niet goed leeg. Raar hé?? Maar goed Wout was weggebracht. Toen ben ik snel weer naar huis gereden om met Ziva te gaan wandelen. Die moest er namelijk ook nog uit. Dit is alleen net wat makkelijker zonder baby erbij haha. Toen we weer thuis waren heb ik Ziva iets lekkers gegeven en ben ik naar Uden gereden. Ik had namelijk nieuwe broeken nodig. Ik heb maar 1 broek die echt goed past die ik voor het werken kan gaan gebruiken. De andere zijn te licht of passen nog niet. Niet handig dus. Nou kun je vast wel al raden dat ik in Uden van alles heb gekocht behalve broeken. Juist wat ik nodig had maar waarvoor ik voor nu gewoon niet kon slagen. Ik moet ook gewoon nog even wennen aan die extra kilootjes in een broek.. Vind geen een broek mooi zitten haha. Des te meer reden en motivatie om te sporten misschien. Hieronder zal ik even laten zien wat ik dan wel allemaal kocht..

Sander had nodig nieuwe t-shirts nodig, deze dus ook maar even wat bijgehaald.

 

 

Een sportmatje, voor mijn kilo’s weg te werken, de vloer is namelijk erg hard.. En 2 tubes verf. Ik moet namelijk een box die ik zelf een ander kleur aan het geven ben echt even bijwerken. Hij was kei mislukt haha.

 

 

Nieuwe scherpe messen. Heel hard nodig omdat ze bij ons allemaal af begonnen te breken. We hadden namelijk van die goedkope rotdingen. Nu dus maar even fatsoenlijke gehaald.

 

 

Sander heeft al heel lang een nieuw vest nodig die je zo even aanschiet als het bijvoorbeeld wat kouder word. Deze dus maar meteen even een gehaald.

 

 

20170622_140726
Voor Wout wou ik al langer een speeltje voor in de maxicosi. Anders is het zo saai voor hem. Deze dus ook maar even eentje gescoord. En een nieuw tutje. Wout had 2 tutjes van Difrax. Deze kan hij alleen niet inhouden, hij duwt ze met zijn onderlip er steeds per ongeluk uit. Dus nu maar een bibi gehaald met een ronde onderkant en dat gaat perfect. Alleen zo jammer dat ze die geen leuke ontwerpjes hebben. Ik vind deze namelijk écht maar dan ook écht spuuglelijk haha.

Nadat ik klaar was in het centrum heb ik nog even gauw een broodje bij Bakker Bart gegeten omdat ik nog even langs het werk op moest.

 

Oh jongens en lekker dat hij was! Filet american , pesto, pijnboompitten, rucolasla en een plakje oude kaas. HEEEEERLIJK!

 

Ik moest namelijk even gaan checken op het werk wat mijn rooster precies zou zijn. En jongens wat een geluk!!! Ik heb gewoon 1 week langer verlof dan dat ik zelf dacht! Joepie nog 1 weekje met mijn kleine vriendje! Zó blij haha!

Maargoed. Eventjes lekker bij gekletst op het werk. En toen ben ik weer naar huis gegaan . Ik moest nog eventjes mijn broodbestelling bij de bakker ophalen.

 

Ik haal mijn brood altijd bij bakker Manders in Mill. Zo’n goede bakkerij!!

 

 

4 Waldkorn broden. Ik gooi ze altijd in de vriezer anders is het brood hier niet aan te slepen.

 

En ik moest hoognodig tanken. Even de wasstraat meegepikt alleen ben ik die vergeten op de foto te zetten maar dat is geen punt haha.

Hierna ben ik lekker naar huis gereden. Eenmaal weer thuis bedacht ik me eigen dat ik eigenlijk nog steeds tijd zat had. Ik heb toen mijn zus een appje gestuurd of ze misschien zin had om mijn haren even gauw in de verf te zetten. Super fijn dat ze dit wou doen! Ideaal je zus als kapster haha! Even lekker bijgekletst en toen ben ik gauw Wout gaan halen. Dit was toch ook wel weer heel erg fijn. Zo’n prettig idee dat hij gewoon lekker bij je is. Thuis heeft hij nog even flink gespeeld en toen zijn we weer naar tante Kim toe gegaan. Sander moest namelijk ook nog geknipt worden, en omdat dat rond etenstijd zat, werden we meteen uitgenodigd om te komen bbq’en! Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.. Jammer alleen dat het heel hard begon te regenen. Maar ach, binnen kunnen we ook het vlees dat van de bbq afkomt opeten.

20170622_190851

Daarna nog even lekker gezellig nagetafeld en toen lekker naar huis. Nou echt mijn dag was super! Moet wel toegeven dat ik aan het einde van de dag bekaf was haha. Nog even lekker thuis wat tv gekeken en hup naar bed! Heeft Wout ook nog eens voor de verandering doorgeslapen van 22.00 tot 6.00! Wat wil ’n mens nog meer!

Nou ik heb een heerlijk dagje gehad hoor! Had verwacht dat ik er niks aan zou vinden!

Hoe hebben jullie zo de eerste dag zonder je kindje ervaren?

Liefs Kelly

2 Comments

  1. he enter…. ik kwam jou tegen in de winkel..en zo was t oefen middagje zo voorbij.!! hahah,,, super leuke blog weer! fijn dat je z’n fijne dag hebt gehad! en wat super dat wout heerlijk door heeft geslapen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.